- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
A gyartok onszantukbol hasznaljak az androidot. Nem kenyszeriti oket senki, max a piac. Ha apache akkor nincs mirol nagyon beszelni. A goggle ezt valasztotta, a gyartok tudtak mit csinalnak. Ezen kar haborogni. A gyarto tudta mit vallal, de akkor is szemet dolog, hogy nem korabban tamdott. Ezen semmi sem valtoztat, de meg mindig nem lattam keresetet hivatalos kozegen keresztul. Majd kivancsi leszek hetfon mit reagal a motorola. Remelem nem lesz olyan gyenge mint a htc.
-
-
gombsadi
aktív tag
Ez azert furcsa, mert hany szabadalmi per van a google nyakaban? Ha tenyleg annyira toszik, mas, akakrki akinek hasznalja a szabadalmat miert nem perel? Marmint ha jogos. Gondolom ez arra megy ki mint a htcnel, hogy ra vegye a Motorolat, hogy forgalmazzon wp7 keszuleket. Mert a htcnel sem mas miatt volt ez.
Pollen: szerintem is ez van, en tovabb is mentem egy gondolatmenettel.
Az meg kulon tortenet, hogy egy gyarto, aki korabban winmo keszulekeket forgalmazott es hasznalhatta ezeket a "szellemi tulajdonokat", most meg felhasznalja mas rendszernel is, az nem google vagy android hibaja, mert sajat feluletet akar a gyarto. Az mar MS vs Motorola( vagy akarki) fight.
-
Ez a lopás szöveg meg legalább annyira demagóg, mint az általam idézett előző hozzászólás.
Nézegetem a listát, azért vannak benne érdekes dolgok...
Telefonszám lementése a hívásnaplóból (komolyan, ez nem triviális?), RIL (mindenki ezt csinálja, és a józan paraszti ész is ezt mondja. Nem véletlenül vannak TSY-k Symbianban is.), ez szól a szinkronizálásról (nincs prior artja ennek?), ez a battery notificationös (elég spanyolviaszszagú)...Szóval eléggé úgy tűnik nekem, mintha megtöltöttek volna egy shotgunt és lőttek volna vele. Végülis a szoftverszabadalmak erre valóak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest