- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ASDGamer
tag
i5 4690K 4.5GHz-n, 1060-al, és 12GB Dual Channel DDR3 rammal tökéletesen elvagyok. Eddig nem találkoztam olyan játékkal ami megakasztotta volna (BF1, BF5 is idevéve). Persze nem Ultra-High beállításokon de amúgy se vagyok grafika b*zi.
Egy darabig még biztos ez fog maradni.
-
Robitrix
senior tag
Szerintem is kissé túl van tolva az intelnél a proci szám. Bőven elég volna a jelenlegi pociknak a 2/3-adát gyártani és azokra koncentrálni. Nem sok értelme van ugyanolyan prociból 6 félét árulni. minimális órajel eltéréssel. 6 típus számon Elég volna 4 félét. Bár tudom, hogy vélhetően mind a 6 féle ugyanaz csak szét van szeparálva, hogy melyik milyen órajelet bír.
Minden esete 120 körüli proci kínálat elég áttekinthetetlen és nem is igazán jön ki komoly különbség két egymás közelében levő proci közt. 3-4%-os proci sebesség eltérések lószart se jelentenek végül is összesített program futásban. Nem tökre mindegy, hogy egy játék 110 frame/sec-kel fut vagy 108-cal???? Egy olyan alkalmazásnál, ahol meg nem a porci sebesség számít észre se veszi az ember a 3-4% proci teljesítmény különbséget. Persze a proci árában a 15 ezer forint eltérést simán észrevenni, mikor ki kell fizetni.
-
fanti
addikt
Pedig egy átlagos i7-6700K 4.5GHz allcore a mai napig mindenre elég. Sose fogy el a 8 szál ilyen sebesség esetén....
Őszintén megvallva az i7-3770-et is azért adtam el lassan 3 éve és lett helyette 6700K mert attól féltem, hogy mi lesz ha az alaplap....amúgy a fene adta volna el!
Ez év elején viszont a Kislányom megkapta a 6700K-t és én meg AMD-t vettem mert az a jobb ár/teljesítményben. Ja, és még delidelni sem kell, mint ahogy a 6700K-t.
-
Valahogy a második generáció óta SSD-vel ad olyan sebességet, hogy nem érzem szükségét a markáns váltásnak...
Munkahelyen egy 6. generációs K-s proci dolgozik, szintén elég tempós sebességgel.
Biztos van mindig feljebb, de átlag usernek a kínálat aljából legózva is lesz mindig használható gépe.
@Shin Chen: Asztali termékekről van szó jelen esetben.
-
Nahát, 2015 óta csak sikerült kifuttatni.
-
Shin Chen
tag
Tehát a partnerek még mindig megéri a régebbi processzorral szerelt gépeket kiadni 2019/2020-ban? Akkor nem csodálkozom hogy sok low end laptop még mindig a i3-6006U és társaival van szerelve. Ha épp nem 5005U lapul a motorház alatt
-
talmam
tag
Nekem meg marad az agg i7 3770
-
M107
addikt
Marad a 7-8-9 gen Intel, 2021-ben majd a 7 est nyugdíjazza akkor meg marad a 8-9-(10)-(11) gen Intelek.
() ha ez lesz a nevük.
Mindig lesz választék. -
wwenigma
Jómunkásember
Nézzük a dolog jó oldalát, egyre kevesebb a sebezhető intel processzor.
-
GodGamer5
addikt
Akkor gondolom a driver támogatás is megszűnik lassan. Ez így elég gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest