- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
A garantált törésen kívül még annyi "értelme", hogy kimegy a szélére a billentyűzet, és fogás közben folyton smiley-kat és a szélső betűket vesz, egy sms-t nem írsz meg 5p alatt. Ha az emberiséget nézem, még helyes is a fenti kifejezés.
t72killer: Gyári fittsör, egész iparág épül rá. Dupla környezetterhelés az üveg, az oled panel, meg minden, amit csak egyben lehet 100%-os állapotúra kicserélni, és akkor még kalibrálni is kell mindent. Mondhatni, kemény fába vágtad a telódat.
-
Kár érte kiváló ügynök volt...
-
sBc
aktív tag
válasz
enginev3.0 #9 üzenetére
Tudom
-
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Blizzardking #5 üzenetére
Sajnos
Nem értem mi szükség erre. -
sBc
aktív tag
Nekem már nem áll fel ilyenre.
Talán egy 5 colos 5mm vastag kevés kávástól...
S10e kicsiben vagy iPhone 7 káva nélkül. -
k1ll3rIMi
csendes tag
Tegye fel a kezét az aki a telefonját úgy használja, hogy totál az arca elé húzza, és a szélét nem is látja??
Ha látod a szélét akkor lehet még is lesz értelme, nem praktikus, de attól még lehet.
Egyébként ezzel a kijelző kanyarítással tudják elérni az oldalsó káva 'eltüntetését" mármint annak az illúzióját. -
hito
nagyúr
Szuper...pont a nagylátót tornásszák fel 40MP-re
-
ablack
senior tag
Nem értem mi értelme az ilyen jellegű designak. A kerettől keretig tartó kijelzőt még hasznosnak gondolom, de ezt az erősen görbített szélet már nem.
Az oldalsó részt valószínűleg senki se használja ki, mivel szemből nézve nem látszik. Cserébe nem lehet rá normális védőüveget és tokot kapni és valószínűleg elég könnyen be lehet törni a kijelzőt, aminek a cseréje nagyon drága lesz.(Nem válasz akart lenni @hogabesz)
-
hogabesz
aktív tag
"az Oppo koncepciókészüléke mellett talán a P30 Pro megjelenítője is le fog kanyarodni"
Most akkor milyen 30pro?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest