Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A Microsoft és a Nokia is megerősítette, hogy a Lumia 610 minden gond nélkül alkalmas a végleges Skype kliens futtatására, vagyis a korábbi korlátozás csupán véletlen hiba eredménye lehet."
Há' mégse...
Hiba, véletlen? A fenét. Masszív, pofátlan hazudozás...

Olyan nincs, hogy nem tudják tesztelni, olyan nincs, hogy nem nézik meg töviről hegyire...
Béta ide, végleges szoft oda. -
gzbotii
nagyúr
-
metaboy
tag
A gond csak az ezzel, hogy a kedves magyar szolgáltató Khm- nem akarom a v.dafon.t megnevezni- de tiltja/tiltotta a portokat, amin a voip kommunikáció folyt/folyik.. Erről van valakinek tapasztalata?
Engem ezzel a hozzáállással nagyon lehangoltak- kb 1 éve
-
gzbotii
nagyúr
sonymobile webshop. Peldaul.
Es itt van ugyfelszolgalt, elerhetoseg is. -
zord01
senior tag
Srácok biztos ki fogtok rám akadni a kérdés miatt, de mióta megszűnt a SonyEricsson, azóta mi a sony telefonok
HIVATALOS MAGYAR HONLAPJA?
Mert már fél órája keresgélem, de semmi. Vagy ezt értsem úgy, hogy a Sony megint a szokásos mókát nyomja, miszerint szarik az emberekre?
-
Amikor ezt telepítettem, akkor úgy ment, hogy neten rákatt, aztán küldött linket, és na úgy láttam piactéren. A telefonon hiába keresgéltem. Egyébként ez fent is van, de még nem próbáltam nagyon. Ezek szerint a háttérben futásra várni kell még. Az lenne az igazi, ha ugyanúgy integrálnák, mint a messengert, vagy a facebookot.
Egyébként egy olcsó android után fellélegzés ez a wp7
-
És maga a skype kliens mikor jelenik meg ?
-
Blyan
félisten
A Tania mé' volt korlátozva? Abban nem 512MB Ram van?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Népszerűek lesznek így a mobiladó bejelnetése után.

-
Sofya
csendes tag
Nincs bajom a lumia sorozattal, de... hogy tudnak ilyen undorító színeket kitalálni???
-
chabusch
tag
dehogyis próbálkoztak be, csak nyerni szerettek volna egy pozitív lezárású cikksorozatot, ami mind a skype-nak, mind a 610-nek felhajtást csinál a bevezetés előtt. Nuff said.
-
DemonDani
addikt
most akkor mivan? mégsincs 512 MB ram korlát?
-
kolosanyi
veterán
Megpróbálták, hátha nem veszik észre, vagy mi a fene? Vicces figurák lehetnek arrafelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nemsokara jobb lessz, itt, Erdelyben (1/5 aron van a telefonhivas tarifa, nincs mobilado, gyorsabb es olcsobb internet, SIM ingyen cserelnek, nem soznak rad akarmilyen ossze vissza opciot...)