- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
"A Microsoft és a Nokia is megerősítette, hogy a Lumia 610 minden gond nélkül alkalmas a végleges Skype kliens futtatására, vagyis a korábbi korlátozás csupán véletlen hiba eredménye lehet."
Há' mégse...
Hiba, véletlen? A fenét. Masszív, pofátlan hazudozás...
Olyan nincs, hogy nem tudják tesztelni, olyan nincs, hogy nem nézik meg töviről hegyire...
Béta ide, végleges szoft oda. -
gzbotii
nagyúr
-
metaboy
tag
A gond csak az ezzel, hogy a kedves magyar szolgáltató Khm- nem akarom a v.dafon.t megnevezni- de tiltja/tiltotta a portokat, amin a voip kommunikáció folyt/folyik.. Erről van valakinek tapasztalata?
Engem ezzel a hozzáállással nagyon lehangoltak- kb 1 éve
-
gzbotii
nagyúr
sonymobile webshop. Peldaul.
Es itt van ugyfelszolgalt, elerhetoseg is. -
zord01
senior tag
Srácok biztos ki fogtok rám akadni a kérdés miatt, de mióta megszűnt a SonyEricsson, azóta mi a sony telefonok
HIVATALOS MAGYAR HONLAPJA?
Mert már fél órája keresgélem, de semmi. Vagy ezt értsem úgy, hogy a Sony megint a szokásos mókát nyomja, miszerint szarik az emberekre?
-
Amikor ezt telepítettem, akkor úgy ment, hogy neten rákatt, aztán küldött linket, és na úgy láttam piactéren. A telefonon hiába keresgéltem. Egyébként ez fent is van, de még nem próbáltam nagyon. Ezek szerint a háttérben futásra várni kell még. Az lenne az igazi, ha ugyanúgy integrálnák, mint a messengert, vagy a facebookot.
Egyébként egy olcsó android után fellélegzés ez a wp7 -
És maga a skype kliens mikor jelenik meg ?
-
Blyan
félisten
A Tania mé' volt korlátozva? Abban nem 512MB Ram van?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Népszerűek lesznek így a mobiladó bejelnetése után.
-
Sofya
csendes tag
Nincs bajom a lumia sorozattal, de... hogy tudnak ilyen undorító színeket kitalálni???
-
chabusch
tag
dehogyis próbálkoztak be, csak nyerni szerettek volna egy pozitív lezárású cikksorozatot, ami mind a skype-nak, mind a 610-nek felhajtást csinál a bevezetés előtt. Nuff said.
-
DemonDani
addikt
most akkor mivan? mégsincs 512 MB ram korlát?
-
kolosanyi
veterán
Megpróbálták, hátha nem veszik észre, vagy mi a fene? Vicces figurák lehetnek arrafelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest