- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Aki igényes és/vagy ért hozzá, az nem vesz ilyet.
Egyszerűen.
Aki meg igen (tisztelet a kivételnek), az meg általában be is nyeli, h 300000 W pmpo/zenei teljesítménnyel bírnak...Annak meg úgy kell! Engem csak az b@sztat, h sok laikussal találkoztam már, akik meg verik a mellkasukat ezekre a vicces cuccokra. És ha meg leállok vele vitatkozni ész érvekkel, akkor meg többnyire én vagyok a hülye.
De azért élni és élni hagyni...Ezért érdekes számomra figyelni ezeket a vitákat.
-
Teasüti
nagyúr
Micsoda?? Volt A osztályú vasam, és tudni kell róluk, h az, amelyik erősebb 20 wattnál (!), az olyan ritka, mint a fehér holló.
Najó, ez csak részben igaz, mert AB osztályú hibrid vasam volt: 20 W csöves előfok, 150 W tranyós végfok, és 500 wattos toroid tápról mentek.
És k.rvára nem fogyasztott semmit.
-
Teasüti
nagyúr
Jó, ilyenkor mindig mindenki felhozza az általa preferált megoldásokat, függetlenül a felhasználás céljától (film/játék vagy zene).
Lényegében egyik félnek sem lehet végső igazsága, mert nem ugyanazok az elvárások az adott felhasználói körben. De épp ezért izgi ezen vitázni, mert mindig újabb és újabb fronton indul az érvelés. Sokat lehet tanulni belőle. -
Teasüti
nagyúr
Miért jön mindenki az árammal? Nem értem. Ki nem szarja le?
Ha én megtehetem, h luxusra költsek (high-end PC és/vagy hifi), akkor már csak nem küld padlóra havi pár rongy...Ez olyan (csak az én véleményem), h totálisan leszarnám mennyibe kerül a benzin a lambómba. Ha érdekelne, akkor nem lenne lamborginim...
Ha meg igen, akkor hőn szeretett miniszterelnökünk is mondotta volt, cseréljétek kisebbre!
mod: nincs lamborginim, csak így sikerült fogalmazni.
-
Teasüti
nagyúr
Mennyibe tart összeszedni 25k-t?
Sztem az már semmi az első 90-hez képest.2.1-et meg bármikor, bővíteni is lehet később. Én is csak stereóval kezdtem, később jött az igény egy szubra, sokkal később pedig hátterekre.
A hangfal meg relatív, olcsón is hozzá lehet jutni, de érdemes lehet keresgélni kicsit.
Olyat veszel és annyiért amennyiért szeretnél. Lehet úgy hangfalat venni, h pont kigyere a logi árából. Részletkérdés.
Erősítőknél már nem ilyen színes a paletta, egy-két típus van csak (ami nem mellékesen eléggé bestbuy kategória) ebben az árszegmensben.
Haszáltan tovább lehet spórolni. KI lehet jönni a keretből. -
Teasüti
nagyúr
válasz
#72042496 #75 üzenetére
Egy erősítőn nincs mi tökremenjen. (najó, kis túlzással, mert úgye Murphy forog a sírjában)
Ha működik, akkor valszeg működni is fog még hosszú évekig.
Hangfal ugyanez, ha nem egészséges, akkor azt hallani lehet rajta már vétel előtt is.Persze szét lehet lőni mindkettőt, ha túl hülye hozzá az ember, de ez mindenre vonatkozik.
Garancia csak ezekre a bóvli kacatokra elengedhetettlen!
Ugye-ugye fogyasztói társadalom... -
Teasüti
nagyúr
50-60 euróért ez meg csak arra van, h vmi zörögjön.
-
Teasüti
nagyúr
Mennyibe fáj egy olyan szett? Én legutóbb 80-90 körül láttam. Vesz az ember 30-40-ért egy alap 6 csatornás AVR-t, a másik feléből pedig két pár bármilyen igazi hangfalat ("ősrégi" videotonok jobban szólnak, mint bármilyen tejfölösdoboz
). Kicsit drágább, mert még nincs beleszámolva a szub, ami szintén még egy 20k, amivel "kommersz felhasználó" már megelégszik (pölö yami sw-030). Meg a center, ami szintén egy minimum 10k. AVR-en meg annyi és olyan bemenet van, amit csak akarsz.
Én ezt 4-5 éve még 150-ből raktam össze, toslinkkel (DLL és DTS enkóder), normális madzagokkal. (nem cérnával)
Most ugyanez kijön egy 110 körül lazán. Aki meg megengedhet magának egy 90 ezres tejfölösdoboz kupacot, az megengedheti magának a 110-es rendszert is. (max vár vele még két hónapot, na bumm)
Én ezt vallom a minőség legaljának (mert azért régi vidi doboztól nem kell sokat elvárni), képzelheted, h miként vélekedek a tejfölösdobozokról.mod: off
mod2: bocs, a kommersz felhasználóó meg a szub, az baromság. Akarom mondani, ami partiban van a kompakt rendszerek ládáival.
-
Teasüti
nagyúr
Gondoltam meglesem a topikot, hátha feljön a hifi kontra pc-s hangszóró, de végül teljes megelégedéssel olvastam át a topikot!
Örülök, h sokan vannak olyanok, akiknél nem zárul be a világ ezeknél a kommersz cuccoknál.mod: nem láttam még logitech partizánharcost itt egyett se, de már várom, h mikor bukkan fel vki, aki elkezdi lökni a rizsát pölö "a zsír z5500-am lebontja a falat, meg annyira király hangja van". Hú ettől falra mászok.
Annyi pénzért jobbat is lehetne venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest