- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Atlantisz, a magyarok őshazája, ahol máig élnek dinoszauruszok, melyről már készült dokumentumfilm-sorozat is a valódi helyszínen, csak nem használhatták a sziget eredeti nevét, mivel a jogok a Disney tulajdonában vannak, ezért csak sci-fi formában adhatták ki. A vörös hadsereget máig nem értem hogy sikerül mindig idekeverni, amikor nyilvánvaló az igazság. A vöröshadsereg anno Mátyás-király serege volt, amit később beolvasztott a feketeseregbe. A rakéta-porszívó magyar találmány, mely eredetileg az űr vákuumjából nyert volna energiát, de sajnos az olaj-lobbi tönkretette. Azóta egyéb eszközökkel próbálják újraéleszteni a projektet, részsikereket elérve. A földgáz pedig antlantiszi dinoszaurusz bélgáz, mely a város fő exportcikke.
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- Milyen egeret válasszak?
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest