- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
MasterDeeJay #35 üzenetére
Nekem még első gen i5-öm volt, akkor jelent meg
DDR2 4x4gigs? Erősen kételkedem, hogy bármilyen CPU/Lap páros annyit elfogad DDR2-ből. Talán csak egyetlen lapra emlékszem azokból az időkből, ami 2GB-nál nagyobb single modulokat felismert, de ott sem tudom, hogy 16GB mehetett-e bele.
-
BlackSoft
addikt
válasz
MasterDeeJay #28 üzenetére
Hát nekem az i5-öm tudott volna 16GB-ot, de a lap 8-at. Próbáltam vagy 10 féle/fajta rammal, 8-at vett csak be. 775-nél meg 4GB/CH volt még, ott ha nagyobb modult raktam bele, akkor se kép, se hang. Szóval az szerintem elég ritka esetnek mondható általánosságban, hogy többet tud valamelyik, mert valószínű nem véletlenül írnak valamit spec-be. Desktop procinál szerintem nem lehet 128GB-ot használni, sem X79-nél, sem pedig X99-nél.
AMD-nél úgy láttam sokszor, hogy az oldalukon az adatok fele hiányzik, lehet ők sem tudják
De tényleg nagyon sok infó hiányos szokott lenni, Voltot nem ínak ki, Mhz-eket nem írnak ki, de láttam már, hogy memóriát sem írták ki, találd ki, hogy SDRAM vagy DDR8
-
BlackSoft
addikt
Hát ezt mondom én is, hogy ezt max az a 0,000001% veszi meg, akinek 2db X99-es gépe van otthon, és mindkettőbe akar 64GB ramot, és akkor a felét az egyikbe, a másik felét pedig a másik gépbe teszi bele, vagy aki tartalékban akar a szekrénybe tenni 64GB-ot, ha a másik KIT elromlik
-
BlackSoft
addikt
És ez mire jó? Lap létezik ugyan, ami látja a 128GB-ot, de CPU nem létezik, és szvsz nem is fog. Xeon látja, és ott szépen menni is fog 2133mhz-en, a JEDEC által megszabott beállításokkal
XMP kizárva, de egyéb tuninggal sem hinném, hogy az említett fantasztikus órajelnek a felét is el lehetne érni
Szóval ez akkor mire is jó?
Akinek kell Xeon mellé 128GB (mint én) nem fog ilyen gamer ultra ghz oc edition reklámanyagot vásárolni, aki meg játszana, az nem tudja használni (mintha egyébként szüksége lenne még 64-re is...). Szóval részemről azt látom, hogy ezt nincs kinek eladni, mert használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest