- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
"Érdekes én még a Boxomon nem láttam közel se hasonlót grafikailag a God of War, a Killzone2 (több mint 1 éves) vagy az Uncharted 2-höz.... És bár tudom, nem illik beszélni a még meg nem jelent játékokról, de a gameplay videók alapján GT5-kb megalázza az összes X játékot, nem kicsivel."
Én is ugyanezt gondolom, csak pont fordítva. GT5 -ről a minimum az, hogy mindent alázzon ennyi kib@szott évnyi fejlesztés után.
Amig Te vársz egy normális auitós játlra PS3 -on addig boxon már elhagyod lassan a Forza 3 -at is.
-
Def26
félisten
Én is ezt gondolom. Max. 5k -val lehet ennél drágábban. Annyit még sokaknak meg is ér.
Azért csak nem olyan hülyék a boltokban, hogy 20-30% -al alá mondjanak egy árat. Biztos van valami forrásuk ahol meg tudják kérdezni, hogy kb. mennyi lesz, erre meg teszik a saját hasznukat. Szóval gondolom, hogy nem, hasra ütés szerű árakat adnak meg.
-
Def26
félisten
válasz
TazLeacher #2 üzenetére
Igan, az nem rossz ár. Gondolom ez már a slim modell lesz.
-
Def26
félisten
Ezek szerint olyan 30k körül már örülhetünk.
Kicsit drágállom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest