Új hozzászólás Aktív témák
-
Zpepe
tag
Akit megbántottam lelkileg annak bocsánat, de szerintem nem távolodtam le a realitástól, csak azt mondtam amit látok és tapasztalok. De ígérem próbálom majd visszafogni magam és nem megmondani, melyik jobb vagy rosszabb.
-
Zpepe
tag
Rövid leszek ígérem:
Miért lenne felesleges és "alkalmatlan" az Xbox? A Ps3-on nincs se HALO, se Gears of War, se Fable. Azért mert rosszabb itt ott a garafika nem jelenti azt hogy szar. Csak egy véleményt mondtam a PS3 javára.
arra meg hogy hol fejtem ki a véleményem:
Baj ha reálisabban látom a két oldal erényeit/hátrányait képességeit? Ha mindenről csak pozitív véleményem lenne, akkor hívnának Fanboy.nak. -
Zpepe
tag
Érdekes én még a Boxomon nem láttam közel se hasonlót grafikailag a God of War, a Killzone2 (több mint 1 éves) vagy az Uncharted 2-höz.... És bár tudom, nem illik beszélni a még meg nem jelent játékokról, de a gameplay videók alapján GT5-kb megalázza az összes X játékot, nem kicsivel.
Lehet még nem annyira nagyon látható az eredménye, de a nyers számítási kapacitása is jóval magasabb a 7 magos Cell-nek mint a 3magos azonos órajelen futó Xbox processzornak. Érdekes hogy a Crysis 2-t fejlesztők is megmondták, hogy a PS3-ból jóval többet ki tudnak hozni.
A másik , lehet hogy titeket nem érdekel a Blu-Ray de sokakat igen, (ezért is sokan nem Box-ot vettek) és az önmagába is 20-30k Ft.
Szóval igen, hardverileg több. -
Zpepe
tag
Szokásos Mikrofos hozzáállás. Kb fele ennyibe kerül már legyártása (főleg a kisebb új modell) mégis ennyiért adják. Még jó hogy nem lesz drágább mint a hardverileg jóval többet tudó PS3.
Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- PS4 Pro 1TB
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest