Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpen_stex
aktív tag
Ott tévedsz, hogy azt hiszed alinux hülyéknek való. A linux azoknak való akik tudják amit csinálnak.
Gui meg giu között kb annyi a különbség, hogy egyiket itt van van az X a másikban meg ott. Ha nem tetszik akkor felrak egy xp skint aztán olyan mint az xp. A használt programok ugyanazok tök mindegy, hogy kde vagy gnome, stb ablakkezelőd van.
-
lumpen_stex
aktív tag
/*
De egyébként nem szeretném hogy ebből a fórumból egy "segítsetek megjavítani a Linux-omat" topik legyen. Arra akartam csak kilukadni hogy gyakran aránytalan mértékű hack-elést igényel a Linux ahhoz hogy máshol egyértelműnek tűnő dolgok
*/ez csak a zárt meghajtóknál van igy, arról meg a program irója tehet, nem a linux... egyébképnt az ubuntu eléggé bolondbiztos, ha stable disztrib-et használsz. gagyi meghajtók terén is, a restricted-modulesben, általában benne van minden modul a gyári kernelhez. és működik is..
-
lumpen_stex
aktív tag
/*
Akkor még csak próbáltam átlátni az egész linuxot és a terminál használata is messze állt tőlem, de mint ahogy azt windows alatt megszoktam, ha van frissítést, akkor azt telepítem és nem mindig nézem át, hogy mit frissít. Így eshetett meg, hogy a kerne
*/mert fel kéne rakni a dpkg-t és amikor uj kernelt raksz fel lefordit automatice minden modult hozzá....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest