- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Részemről nem piszkálás volt, gondolom ezt sejti
A DDR4-re tényleg nagy szüksége van az APU-knak, ezt már korábban én is kifejtettem (nagy ugrás most az IGP teljesítményben, de aztán ennyi volt a lendület kb, amíg nincs DDR4, mert egyszerűen kevés a sávszél, négycsatornás memvezérlő meg azért nem lesz éppen mainstream még sokáig, vagy akár soha... elég megnézni egy mai középkat. VGA-t, hogy mekkora mem. sávszéllel gazdálkodhat, és ennél még több kéne, hiszen a CPU résznek is kell azért valami...). -
Male
nagyúr
A billentyűzet ergonomikus kialakítású, és rettentően gyors! Például az APU betűhármast 0.8 másodperc alatt lehet legépelni rajta, így igen népszerűvé válhat azon AMD vásárlók körében, akik most kívánják megrendelni a heterogén módon programozható processzorukat, mely....
..menne ez
Nem neked: Azért az olcsóbb lapokban én nem bíznék... eddig minden esetben amitől valamivel olcsóbb lett a lap gyártása, vagy hihetetlenül fontos extrákat hoztak be helyette, vagy szimplán lenyelték a többletet a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest