- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
johnywalker #6 üzenetére
Úha... nézz utána, hogy mi is az a GDDR5 és a DDR3. Sőt, elárulom, GDDR4 is létezik.
-
stratova
veterán
válasz
Geri Bátyó #9 üzenetére
Ha olyan nagyon akarják a DDR4-et még reklámozhatják alacsony fogyasztással. Először úgyis csak a szerver szinten [és az abból érkező HEDT kategóriában] kapnak DDR4 vezérlőt a CPU/APU-k (Intel) és majd Tronotoval AMD (gondolom Carrizo is, de még nem tüntették fel útiterven). Ott nagy mennyiségnél még érvelni is lehetne vele. Árban pedig még a DDR4 felett lesz (jóval) a HBM.
-
dezz
nagyúr
válasz
johnywalker #6 üzenetére
Nem tudom, észrevetted-e, hogy én nem a GDDR3-ról beszéltem, hanem a DDR3-ról. Manapság ilyen van a kisebb videokártyákon. (Nem tudom, gyártanak-e még egyátalán GDDR3-at. Szerk.: pl. PS3-ban ilyen a VRAM.)
-
dfdfdf
őstag
válasz
BazsiBazsi #2 üzenetére
Itt "grafikus vezérlő" memóriáról van szó
-
BazsiBazsi
aktív tag
Kicsit nem jó a grafikon, mivel már rég DDR4es modulokkal kéne csapatnunk az ipart.
-
stratova
veterán
Sajnos a vállalat konkrétumokat nem árult el, de megpróbálják meggyőzni a gyártókat, hogy ahol hasznos ott az arany középutat válasszák.
Csak sikerüljön is nekik. Az akkor változatlanul él, hogy SO-DIMM kivitelben is gyártható (esetleg AMD nem pihenteti a GDDR5M kompatibilitást a memóriavezérlőben)?
Mert akkor (még) könnyebben elérhető haszna lenne FX-7600P-ben lakó R7-es GPU-nak, ami barátok között is legalább HD 7730M szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS ROG STRIX B650E-F ÚJSZERŰ - GARIS
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest