- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Nekem is nagyon tetszik.
-
gianone
őstag
válasz
Matada2.3 #44 üzenetére
De az a probléma az írásoddal, amit nem értesz, hogy az rendben van, hogy nem a legújabb EMUI van a Huawein, de akkor viszont az android sem az. De ha frissül az android verziója, akkor az EMUI is. És te ennek az ellenkezőjét írtad.
Most is EMUI 5.0-át kapnak majd a készülékek, mikor közben lesz már 5.1, de az android sem 7.1 lesz, hanem 7.0. Vili? -
Matada2.3
veterán
Amikor megkaptuk G8-ra, akkor már bőven volt 4.1, mi csak 4.0-át kaptunk, az nem a legfrissebb volt akkor. Ahogy itt a legelső hozzászólásomban is írtam. Az FF meg pont jó azoknak akik már csak security patcheket akarnak feltenni. Nem keverek itt semmit, viszont eléggé elbeszélünk egymás mellett. Zárom soraimat.
-
gianone
őstag
Most látom, küzdötök G8-cal topikban, de ott sem tudsz olyat mutatni, hogy marshmallow-n 3-as EMUI van, nem 4-es.
Jól sejtettem, hogy a biztonsági frissítést nézted be.
A Firmware Finder-es ROM-ok meg sokszor nem nyilvános cuccok.
A bétatesztek meg bárkinek a limiten belül. -
gianone
őstag
válasz
Matada2.3 #41 üzenetére
Teljesen értetlen vagy. Felsoroltam 6 telefont. Amikor új droidot kaptak, mindig új EMUI-t is. Kivétel nélkül. A beták hivatalos, nyilvános bétateszten vannak, egy hónapon belül megkapja az összes. Hivatalosan megerősítették.
Felesleges tényeken vitatkozni, ezt benézted.
Az lehet, hogy nem mindig a legújabb EMUI vagy egy Huaweien, de akkor a droid se. De ha droid verziója frissül, az EMUI is. Max. a biztonsági szinttel kevered. -
Matada2.3
veterán
Nem szeretnélek elkeseríteni, viszont már hiba van a rendszerben. A P9 lite 4.1-el érkezett. A G(X)8 igaz megkapta a 4.0-át, de akkor már bőven volt 4.1 still a decemberi frissítésben sem jött el az előbb említett UI verzió.
A Bétákat meg el lehet szépen felejteni, hisz a G8-nál is volt olyan amiben más EMUI volt, aztán végül a régebbit kaptuk meg.
Nem szeretném magamat ismételgetni, de pl. az előző hozzáoszlásomban is kifejtettem, hogy a Flagship kategória mindig megkapja a legfrissebb EMUI-t. Szóval a Honor 8-ra való hivatkozás is csak az indoklásodat rombolja.
-
törölt tag
válasz
Pirosribizli #35 üzenetére
A P9 az 5,2"-os, és nem írtak sehol olyat, hogy a P10 nagyobb lesz szerintem. Vagy csak az én figyelmem kerülte el.
-
Pirosribizli
csendes tag
Miért nem talál már fel valamelyik nagy gyártó olyat, hogy mindez max. 5.2 hüvelykes telefonon lakik? 😖
Elkezdhetek hozzászokni a zsebben alig férő, leüléskor zsebből kivevős telefonokhoz....
Ezt a hardvert bele kellett volna tenni az Xperia X házába és kész az álomtelefonom.Álom, álom...😎
-
judas13
veterán
Nem rossz
-
batai15
félisten
válasz
Inkvizitor1 #28 üzenetére
szerinted csak .
-
bigrock
addikt
válasz
Kihagytad a varázsszót: "Szerintem"
-
Balzak83
senior tag
válasz
Én 5.5 után azt hittem, hogy már csak nagyobbra fogok váltani. 5.2-lett belőle. Sokkal kényelmesebb, és még éppen a kezelhetőség határán van, nem bántam meg, mert jobban átérem.
Bár a gépelést 3 hónap után sem tudtam megszokni, kisebbek a betűk sajnos, mindig valahol félremegy -
Inkvizitor1
tag
Az 5.5" gyenge és kevés. Ma már.
-
Nagyon szép, kár hogy előre került az a nem oda illő home gomb, még ha kényelmes is.
-
Shyciii
veterán
Hivatalos appon keresztüli beta verzió, ami több sebből vérzik ahogy olvasni a kommenteket.
Előző két telefonom már megkapta a nougatot, pedig azok nem azt ígérték mint a Huawei, hogy az elsők között fogja megkapni. Most már nem hogy az elsők között nem kapja meg, de lehet hogy a középmezőnybe csúszik, míg az al-brand-je a Honor 8-asra már hivatalosan is kijött pár országban. Elég ciki, hogy az almárkája előbb megkapja, mint a fő... -
Fejvadi
nagyúr
válasz
bigmasterg #1 üzenetére
Volt már róla szó, hogy az előlapra kerül majd az ujjlenyomat olvasó.
-
Remélem ezzel párhuzamosan a Mate9-re is jön a 7.1-es droid és az 5.1 EMUI
-
törölt tag
Az előlapi ujjlenyomat olvasó olyan lesz mint a Mediapad M3-ban. Én nagyon szeretem. Oldalra húzás aktív alkalmazások, hosszan érintés a home, rövidebb érintés a visszalépés. Úgy látom itt is eltüntethetők a navigációs gombok. A mate 9-ben nem. Én várom vagy ez vagy a Lg g6
-
Matada2.3
veterán
Az a baj ezzel az EMUI-al, hogy a régebbi készülékek nem kapják belőle meg az új verziót, hiába frissül alatta az android.
-
hyperspace
őstag
Hello, OP3.. jaj várjunk csak.
-
slimshady
senior tag
Egész pofás.
-
Shyciii
veterán
5.1? LOL. Még az 5.0 sem jött ki hivatalosan a P9-re. HiCare is csak előszoftvernek mutatja a B378-as 5.0-ás romot...úgy érzem egyre gyatrább kezd lenni a Huawei támogatása. Arról nem is beszélve, hogy az uccsó gyári Marshmallow frissítésben csak a szeptemberi biztonsági frissítéseket tartalmazza...
-
jacis
nagyúr
Tetszik ez a telefon. Főleg az hogy elől van az ujjlenyomatolvasó.
-
moleculez
veterán
Vajon mi lesz az újítás az 5.1-ben? Nagyon várom a bemutatót.
-
Laca7601
tag
Vajon megmarad a DSDA?
-
Samsung pártiként azt kell, hogy mondjam, engem megnyert ez a forma. Ha az s8-ból kikerül a home gomb, itt meg lesz, akkor P10 lesz a következő órám.
-
.Szaki.
addikt
válasz
bigmasterg #1 üzenetére
A Mate 9 PD esetében is elöl van az olvasó, ami nagyon üdvözlendő, jó ötlet. A Moto is így csinálja. Az0 egyedüli kérdés, hogy vajon Home gombként is üzemel, vagy nem? Mert akkor már az is beleférne, hogy a vissza és a másik ikon legyen a kijelzőn az ujjlenyomató pedig a Home. Független attól, hogy valódi gomb-e vagy sem.
-
batai15
félisten
hűha ha ilyen lesz , nagyon szép lesz
-
rankesz
veterán
válasz
bigmasterg #1 üzenetére
Én is furcsállom, akkor ezek szerint a szoftveres gombok helyett is hardvereseket kap?
-
7Heads Drago
veterán
Csak nekem tűnik nagyon karcsúnak?
-
Juhaszatti
addikt
válasz
bigmasterg #1 üzenetére
Már most is van olyan Huawei amin elöl van.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
bigmasterg #1 üzenetére
Nem kamu.Így fog kinézni.A Plus esetében lesz az ujjlenyomatolvasó hátul,elöl meg a szokásos "Huawei" felirat.
-
bigmasterg
addikt
Ez még kamu render?
Gondolom még nem volt hivatalosan kép róla.
Érdekes váltás lenne az előlapra helyezett ujjlenyomatolvasó, szemben az eddigi huawei-ekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest