Új hozzászólás Aktív témák
-
A Honor amúgy nem viccel. Kínában az utolsó negyedévben az Apple mögött behúzták a második helyet az értékesített készülékek számát tekintve.
Pedig világmegváltó újdonságokat nem adtak ki, érthetetlen.
Szerintem a régi, hűséges Huawei vásárlók kb. hozzájuk tértek 'vissza'. Ők képesek 5G-vel operálni.
-
judas13
addikt
Kettő lett, maradhat?
-
Elit3Zotya
addikt
Úgy gondoltam, hogy egy telefonért sem adok 300 ezret, de mikor ezt megláttam, hogy néz ki és a tudását, na mondom megrendelem ha lesz gari ha nem. De ez a 450 ezres ár kb kiborított. Egy s21 ultra olcsóbb vagy bármit mondhatnék.
Aryon87.: Igaz nekem a p40 pro plus volt 2 is és azóta kb majdnem minden megfordult nálam ami csúcsnak nevezhető, de igazi utódnak csak ezt a honort tudom elképzelni(a p50 pro-t nem) ahogy kinéz meg
-
k-adi
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #1 üzenetére
undorító ez a 450 ezres ár.. de nemcsak itt, az összesnél irreálisan magas
a különbség csak annyi, hogy ezeknél hamarabb esik / feleződik az ára
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #1 üzenetére
Csak jonne hozzank is....
Nagyon varom a Magic 3 szeriat, sokat is varok tole. P40Pro-m utodja lehetne. De valmi azt sugja hogy nem lesz, es marad az eddigi 2 jelolt. Azok sem lesznek olcsok... -
Elit3Zotya
addikt
A Honor Magic 3 Pro Plus talán a legszebb/vagányabb telefon ami létezik, és a kamera tudása is kb mindent ver, de az a 450 ezres ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest