- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"tipikus angol-magyar keverés, vagy beszélj 100% angolul vagy 100% magyarul"
Ezeknek gyakorlatban nincs elfogadott magyar megfelelője, mindenki így hívja őket. (Az offolást meg már önkéntesen felfüggszettem, mint rövid hozzászolásom végén látható volt, szóval azért is értelmetlen volt pattognod.)
-
footy
addikt
OFF: Egérhűtés
ON:
Általános használatban ha jó a ház légmozgása egyáltalán nem kell hűteni a ramokat, a ramhűtő csak marketing fogás, a gyárilag túlhúzott ramokon amin van borda, ugyanúgy elmennek borda nélkül (most nem az übertuningról beszélek, mert oda meg úgyis blokk kell).
Tapsztalataim szerint (a-data, geil, stb) ramok tuning alatt sem érik el a kézmeleg szintet, úgyhogy bordát leginkább dísznek -
radírfej
senior tag
egyszerűen tehetséged van az ilyen hozzászólásokhoz...
mit fűt egy sima ddr2 800-as ram? gyakorlatban szinte semmvel nem fűt jobban ha 0.5 cm re, mintha 2,5cm-re van a két modul egymástól.
übermega tuning ramoknál még talán ok a "kifogásod" (bár hogy rögtön gagyizol...) a ramhűtés esetleges bordamonstrumai miatt. itt viszont ennek a kevésnél is kevesebb jelentőssége van.
A biostar minősége pedig semmivel sem marad el egy átlag ASUS laptól. nagyjából ugyanaz a minőségi szint.
-
Ste
addikt
nekem világ életemben egymás mellett voltak a ramjaim és soha nem melegedtek össze
most is matx lapban vannak, és szépen elvannak. procihűtő hűti őket ugyanúgy mint 939-en és SocketA-n is. egyikkel sem volt bajom (sőt 939 alatt rendesen voltak gyötörve)H.O.D.: létezik dvi-hdmi adapter is
bár én inkább olyan lapot választottam amin alapból van hdmi kimenet (a vga mellé azonban az esetek többségében csak átalakítót adnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest