Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• julius666

addikt

válasz moonman #59 üzenetére

Ja bocs, én erre gondoltam: egy januárban megjelent elemzés szerint pedig jobb eredményeket is szolgáltat utóbbinál, mert a rajta végzett keresések esetében a felhasználóknak csak alig 19 százaléka fordult vissza az elsőnek hozott találatokról, szemben a Google majd' kétszer rosszabb 35 százalékos eredményével.

Mert bedobtad a forrásra való kérdés kapcsán, hogy PC Fórum, de bármelyik statisztikát megnézheted, így van. Hát én kerestem, de nem találtam erre vonatkozó statisztikát, PC Fórumra pedig nem kívánok támaszkodni.

És Market Share statisztikákat néztem én is, direkt linkeltem is egy olyat, amire nem lehet rásütni hogy szar lenne de mégis alacsony részesedést mutat a Bingnek, hogy jól látszódjon mennyire szórnak, 10%-os különbségek vannak. Ez azt jelenti, a Bing részesedése a statisztikai hibahatár közelében mozog, ez alapján pedig sok mindent lehet csinálni (lemenni boltba egy sörért, Zulu esőtáncot járni, flamelni) csak komoly következtetéseket levonni nem.

Ellenben erre a 4-10%-os részesedésre (ami elég statikus amúgy, nem látok semmiféle dinamikus növekedést) elég jól illik amit leírtam, hogy ennek a nagy része főleg olyanokból áll, akik vannak elég okosak a searchboxot használni (és nem a google.comra mennek címsorban), de ahhoz sügérek hogy átállítsák a keresőmotort. Illetve a gugliutálókból/MS-imádókból, mert ilyenből is van sok, főleg az elsőből.

Új hozzászólás Aktív témák