- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Tigerclaw #24 üzenetére
ezzel a válaszommal szerintem már offba hajlok, de webprogramozásra, programozásra, design béli dolgokra valahogy fanyalgok a dedikált vga nélküli Macbookoktól. Az Air gyönyörű, a Pro méggyönyörűbb, az ára borzasztó számomra mint pályakezdőnek :/ Bár nem tudom ezekre a munkákra mennyire elég a dedikált vga nélküli mac..!?
Szerintem nem feltétlen, vagy tabletmódban iOS, touchpad billentyűvel dualboot OS X- iOS
Szerintem az Applenek van akkora presztizse a témában hogy fejlesztenek arra a pro tabletre munkára való alkalmazásokat. És ez szerintem nem mondható el Touch formában a Microsoftról sem és a Googleről sem.ami még számomra a felső bekezdéshez kapcsolódó dolog, az a hackintosh rendszerű noti. Manapság megoldható nálunk legálisan, csak a dual vga az kegyetlen nehéz megoldás benne, pedig járható út lehetne nekem amíg jelentősen erős MBPre nem lenne $$
-
kkdesign
senior tag
úgy gondolom én is hogy a 3 nagy közül a Surface nyert, majd iPad pro és ez a tab. Sőt a google mellényúlt az árazással is. mind a 3 cuccnál amit tegnap bejelentett.
és a nexus cuccok úgy vettem észre még a netes posztok előtt is, hogy tán a Microsoft csúcs Lumiaival szemben küldte ezeket a ringbe a Google, és szerintem abba is nagyon belefürdeni látszik, már ha az e-penis-t nézzük, mert specifikációban megveri ezeket a 2 Lumia. Rendszerben meg már Flamewar lenne, azt meg eldönti mindenki saját meglátása alapjánén speciel 4ben is szeretnék jelen lenni mert mind a 4 fejlődése érdekelne
WP,Droid,iOS,BB
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest