Új hozzászólás Aktív témák
-
Duddi
aktív tag
válasz
Walter_White #2 üzenetére
Amióta meghalt egy DFI Lanparty alaplapom 3 nappal a gari vége után (volt vagy 12 éve) azóta csak Giga alaplapokat használok minden konfigban amit azóta építettem (kivéve ha mást kértek) főleg az Ultra Durable kategóriából. Ez idő alatt 1 alaplap ment csak tönkre mert villám csapott a házba és megsült az alaplapi lan kártya, utána még sokáig használták egy lan bővítő kártyával. Én személy szerint meg vagyok elégedve az UD szériával az Arous lapot mostanában tervezek venni és kipróbálni. (szintén az UD széria de más alaplapokhoz képest a pcb VASTAG alaplap mércével majd vágódeszka és nekem igen elég nehéz toronyhűtőket is elbírt, az arous ról mást hallottam az érzékeny az alakváltozásra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged