- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullov
csendes tag
Csúnya lett, mondjuk a Gb nem tud szépet csinálni...
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #24 üzenetére
Lassan 10 éve kizárólag Gigabyte cuccaim vannak. Egyikkel sem volt semmi gond. Biztosan mázlista vagyok.
Vagy nem hiszek el minden felfújt baromságot.Az én 6870-em egyszerre vettük a barátom Asus 560ti-jével. Övét most visszük vissza. De az évek folyamán csak az én hardvereim nem adták fel, MSI, ASUS, ASRock mind döglött már meg.
Arról is beszélhetnék, mennyi és milyen alaplap járt nálam kondicserén vagy egyéb javításon. Egyetlen GB sem volt. Ami érdekes annak tükrében, hogy az ASUS mögött a második legnagyobb.Szóval ez a zsákbamacskás dolog elég nagy ökörség.
-
Orton96
aktív tag
K..vára tetszik!
-
Destructo
senior tag
Jó kis kártya,a GTX 470,480 ig még 2 évet kell várnom,ez a kártya is meglesz 4-5 év múlva! :p
De azért most is szívesen kipróbálnám
-
pilu85
őstag
nekem 2. giga lapom van. az1-t 4 èvesen adtam el. a mostaninak sincsen semmi baja. elèg ìgèretesek a lapjai az UD tezhnológiával, ugye több rezet használnak a vezetèkelèsekhez.
-
kromatika
veterán
Jó lenne ha ez a kártya végre vissza hozná a Giga fényét,és minőségét.
-
lemusz
addikt
nekem egy olcsóbb alaplapom van ami giga, és nemtom mi van vele, de mintha valami antituningot szereltek volna bele nem engedi húzni a procit biosban, easytune6-ot meg nem engedi telepíteni valami
-
kukulec
őstag
egy ilyennek mi az előnye a gtx 680-hoz képest?
-
warcat
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #22 üzenetére
Butaság,egyéni termékenként kell dönteni a visszajelzések alapján,nem úgy,hogy volt 2008-ban egy xy alaplapom meg is döglött, 2012-ben nem veszek tőlük semmit.Jól meg vannak büntetve.
Giga 460 remek kártya volt,az 560 Ti meg szar mert spórolósan belenyúltak a referenciába,most a 670 WF3 megint szuper... -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ennyiért biztos nem gigát vennék.
-
kop8
őstag
Giga a legjobb hűtésben szerintem a vga-in jelenleg.
Ezen is nagyon jó hatásfokú hűtés van!Az a vga gyártó a legjobb ami a legtöbb garit adja!!
-
RyanGiggs
őstag
Nekem abszolút csak jó tapasztalatom van a Giga cuccokkal.
Pedig nem egy termékük van tőlük.
Alaplap: EP45C-DS3, Táp: SuperB460W,; a bátyámnak HD5870!
Lekopogom semelyiket nem kellett szervizelni. (Lehet szerencsénk volt)Nekem ez a Ghz Edition is teljesen szimpatikus!
-
imibogyo
veterán
Nem lehet ez rossz. Csak az a kék nyák... Azzal nem tudok megbarátkozni.
-
ViZion
félisten
Szerettem a gigát, egerüket nyúzom cégnél is, otthon is. Alaplapokra panaszkodtak, ezért az Asus lett, de amúgy szvsz giga cuccok jók. Nekem a problémáimmal anno a supportjuk sokat foglalkozott, de Asusra sem lehet panasz, velük is leveleztem...
Remélem lassan a gyengébb karik árát lejjebb igazítják ezek az új cuccok... -
dergander
addikt
Ha a nekem évek óta gigabyte van,teljesen tökéletes,aki panaszt hall róla,nos mondani mindent lehet,nekem bevált szeretem a 7950 meg egyszerűen isteni
-
lujó55
addikt
Gigabyte szépségű lett
-
Pocok77
tag
Minden gyártónak megvan a maga "rossz" neve, sajnos ez az ipar ezzel jár. Nekem is halt már meg giga lapom, de öcsém gépében semmi gond a Gtx 460 nal
A hűtő nekem is szemet szúrt, igazán tetszetős darab.
-
T_Stark
őstag
válasz
Canis rufus #11 üzenetére
Mi köze ennek az Intel/AMD-hez?
Giga mindkettő alá gyárt lapokat.
De hogy ne csak offoljak, jöjjenek csak ezek a 7970 GHz Edition-ök, viszont ha akarnék is venni, akkor Sapphire/Asus/MSI, esetleg PowerColor jöhetne szóba. -
walkmanboy
tag
Mondjuk nekem is volt egy Gigabyte HD 5750 de szerintem az széria hibás volt. 4X vittem vissza, hogy adjanak mást helyette, haver "csak" 3x ment vissza
A poén az, hogy itt a ph-n is halottam ilyet róla. Ezt kivéve nekem sincs bajom a Gigabyte-val.
Nagyon jó kis kari lehet, a hűtő meg orbitális.
-
T_Stark
őstag
válasz
Canis rufus #9 üzenetére
Akkor nem vagy elég tájékozott. A Giga cuccokra hallom a legtöbb panaszt. Mondjuk a supportjuk régen sem volt jó, de manapság a hardvereik sem.
-
T_Stark
őstag
válasz
Canis rufus #7 üzenetére
Én is azt mondom hogy manapság jobb kerülni a gagyibájtot. Régebben tényleg egész jó volt (LGA775-ös időkben), de most biztos nem vennék tőlük semmit. VGA-t meg főleg nem, mivel az egyetlen egy VGA ami megdöglött nálam valaha is, Gigabyte volt.
-
geratn
tag
A Gigabyte egy határozottan jó márka, én mindig elégedett voltam a termékeikkel
-
MZperX75
addikt
tesztet kérek,PH-t!
-
Angel1981
veterán
Gondolom, szépen jönnek majd sorban.
Vajon a "régieket" megszüntetik, vagy párhuzamosan fognak futni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest