Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz LionW #147 üzenetére

Érdemes lenne kevésbé érzelmi alapon közelíteni a kérdéshez. Az NVIDIA nem ignorál, meg nem is fail. Egyszerűen annyi történt, hogy az arra illetékeseknek van egy forecast függvényük az induló MSRP-re építve, és csináltak vele mondjuk két évre egy profit-előrejelzést. A 149 USD-s price point jött ki a legjobbnak, ezért annyi lett az ára. És igen, sokan meg fogják venni, egyrészt azért, mert NVIDIA, másrészt azért, mert jól hangzik, hogy 75W-nál kevesebbet fogyaszt (aztán persze az erre ugró vásárlók 80%-a gond nélkül megveszi a tápcsatlakozós verziót), harmadrészt mert új (szemben a 2 éves AMD-vel), negyedrészt meg... a jó ég tudja, mi minden mozgatja még ezt a meglehetősen széles réteget.

• Rotate

veterán

válasz LionW #143 üzenetére

oda akartam kilyukadni, hogy ez nem azoknak lett szánva, akik szidják, és akinek ilyen kell, nem a tápcsatis verziót veszi majd...

a kettőnk között az a különbség, hogy én megértem, hogy a másik tábornak miért nem éri meg megvenni, ti meg nem értitek meg, hogy a többieknek miért éri meg megvenni...

nyilván egy 3 éves BMW-t is jobban megéri megvenni, mint egy új Dacia-t, de mégis vesznek új Dacia-t, mert valakinek a maga nemében elég az is, és mondjuk újat venne inkább és nem 3 éveset gari nélkül, amiben kérdés, hogy hány év van még...

nem azt várom, hogy akarjatok ilyet, azt várom, hogy ne nézzétek hülyének azt, akinek ez elégíti ki az igényeit...

nem minden terméknek az összes fogyasztó a célközönsége, ez egy alacsony fogyasztásra targetált kártya, vállalható teljesítménnyel. az, hogy a gyártók feltolják 90W-ra,az szerintem nem az nVidia hibája...

Új hozzászólás Aktív témák