- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#85552128 #12 üzenetére
"Amúgy érdekes módon az nem jut el egyiknek sem, hogy ha nem 50-60€ játékok lennének a hivatalos store-okban akkor nem lenne kereslet a G2A-ra sem."
Ha 30€ lenne egy új játék és a G2A adná 20€-ért, akkor is oda mennének a vásárlók. Ha 10€ lenne egy új játék és a G2A adná 7€-ért, akkor is oda mennének a vásárlók. Ha 1€ lenne egy új játék és a G2A adná 0,7€-ért, akkor is oda mennének a vásárlók.
Remélem érted, hogy mindegy mennyi az ára valaminek, a jó árnál csak a még olcsóbb tud vonzóbb lenni. A fogyasztókat meg általában ritkán érdekli, hogy a szajré honnan van és miért olcsó.
Lásd 1: Itteni vélemények.
Lásd 2: A hardver vagy mobilos topikokban nekem kell hülyén éreznem magam amiért nem vagyok hajlandó áfacsaló helyről vásárolni. Én vagyok a hülye, mert drágább helyről vásárolok.
-
törölt tag
válasz
#85552128 #12 üzenetére
Szerintem a fejlesztő kamuzik. Ha tudnak angolul, márpedig tudniuk kell, akkor egy Google keresés, és panasz panasz hátán... Olyan trójai faló esete ez. Leszerződtek mint nagy nevű AAA cím, azzal a szándékkal, hogy majd belülről befenyítik őket, hogy amennyiben a G2A nem változtat, akkor nagy csapás éri őket
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
#85552128 #12 üzenetére
Az első bekezdésre: igen, ez nekem is furcsa volt; elvégre az utóbbi években az iparág a G2A botrányaitól (is) volt hangos. Magyarázat lehet viszont egyfajta lokálpatriotizmus, elvégre mind a fejlesztő People Can Fly, mint a felületet biztosító G2A is lengyel. Feltételezem, hogy erről a limitált szériás döntésről nem igazán informálták az amerikai központot.
(#7) laceszgamer Nem az a fő baj a G2A és tsai esetén, hogy nagyon olcsón lehet teljes játékokat vásárolni, hanem pl. hogy ezen kulcsok egy jelentős részét lopott bankkártyákról vásárolták az eredeti tulajdonostól, de az ebből jövő bevételt már a tolvajokat illette. Aztán ha kiderült a dolog, a végén az eladón csattant az ostor...
Ahogy egy indie fejlesztő mondta: inkább warezolnák le a játékát, minthogy ilyen módon vásárolják meg az emberek.Párom egyébként először innen akart magának Windows 10 kulcsot venni, de én inkább lebeszéltem róla, s vettem neki egy legális Home verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! A Gearbox ultimátumot adott a G2A-nak
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest