Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz #85552128 #12 üzenetére

"Amúgy érdekes módon az nem jut el egyiknek sem, hogy ha nem 50-60€ játékok lennének a hivatalos store-okban akkor nem lenne kereslet a G2A-ra sem."

Ha 30€ lenne egy új játék és a G2A adná 20€-ért, akkor is oda mennének a vásárlók. Ha 10€ lenne egy új játék és a G2A adná 7€-ért, akkor is oda mennének a vásárlók. Ha 1€ lenne egy új játék és a G2A adná 0,7€-ért, akkor is oda mennének a vásárlók.

Remélem érted, hogy mindegy mennyi az ára valaminek, a jó árnál csak a még olcsóbb tud vonzóbb lenni. A fogyasztókat meg általában ritkán érdekli, hogy a szajré honnan van és miért olcsó.

Lásd 1: Itteni vélemények.

Lásd 2: A hardver vagy mobilos topikokban nekem kell hülyén éreznem magam amiért nem vagyok hajlandó áfacsaló helyről vásárolni. Én vagyok a hülye, mert drágább helyről vásárolok.

törölt tag

Szerintem a fejlesztő kamuzik. Ha tudnak angolul, márpedig tudniuk kell, akkor egy Google keresés, és panasz panasz hátán... Olyan trójai faló esete ez. Leszerződtek mint nagy nevű AAA cím, azzal a szándékkal, hogy majd belülről befenyítik őket, hogy amennyiben a G2A nem változtat, akkor nagy csapás éri őket :)

• Necroman_Mk2

őstag

Az első bekezdésre: igen, ez nekem is furcsa volt; elvégre az utóbbi években az iparág a G2A botrányaitól (is) volt hangos. Magyarázat lehet viszont egyfajta lokálpatriotizmus, elvégre mind a fejlesztő People Can Fly, mint a felületet biztosító G2A is lengyel. Feltételezem, hogy erről a limitált szériás döntésről nem igazán informálták az amerikai központot.

(#7) laceszgamer Nem az a fő baj a G2A és tsai esetén, hogy nagyon olcsón lehet teljes játékokat vásárolni, hanem pl. hogy ezen kulcsok egy jelentős részét lopott bankkártyákról vásárolták az eredeti tulajdonostól, de az ebből jövő bevételt már a tolvajokat illette. Aztán ha kiderült a dolog, a végén az eladón csattant az ostor...
    Ahogy egy indie fejlesztő mondta: inkább warezolnák le a játékát, minthogy ilyen módon vásárolják meg az emberek.

Párom egyébként először innen akart magának Windows 10 kulcsot venni, de én inkább lebeszéltem róla, s vettem neki egy legális Home verziót.

Új hozzászólás Aktív témák