Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem nem olyan nagy az a 6,4. Egy tabletnek azért lényegesebben nagyobb kávái vannak. En vevő leszek rá, ha normálisan megoldják a kijelző alá tett újlenyomat olvasót, és a 3850-4000es aksit. Nekem ez a 2 ficsőr ér annyit, hogy note9-re váltsak note 8-ról es ne s9re. Bár az Spen miatt egyébként se vennék S9et.
-
haxiboy
veterán
válasz
energy4ever #55 üzenetére
Még csak butaság sem lenne teljesen, csak a probléma ott kezdődik hogy akkor még egy felület amit láthatóvá kell tenni és védeni a karcolások ellen. Nem mintha raknék a telefonomra kijelzővédő fóliát. Csak egy Alcantara tok van rajta, de elég király lenne mondjuk egy a teljes hátlapot beborító E-ink kijelző
-
haxiboy
veterán
válasz
SkyLine3000 #53 üzenetére
A kijelző méret növekedése nem feltétlen jelenti azt hogy az egész telefon mérete nő. Bár Note szériánál nem nagyon van hova de egy notchos kijelző biztos növelné a méreteket egy kicsit
-
SkyLine3000
addikt
Most komolyan. Sosem lesz már vége ennek a méretnövelésnek?? Még jó, h nem én vagyok a célközönség...
Ha összedől a világ, én akkor sem megyek 5,5 fölé. Ha már nem lesz ilyen teló, akkor előveszek vmelyik régi fícsörfónomat. -
kengyel
nagyúr
Így elsőre jól hangzik, várós a kütyü.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
whatwhatwhat #47 üzenetére
Én is úgy látom, hogy egyetértünk, mert nem azt mondom, hogy feltétlenül legyen még nagyobb. )Bár ezt, 6,4-en, azért kipróbálnám)
Csak azért írtam az elejét, mert régen a pen és a méret volt a különbség az S és a Note szériák között. A méret már nem játszik, marad a pen. Nem sok értelme van a két különböző kategóriának. Ha a Samsung csinál egy felmérést a felhasználó között, hogy lenne réteg, aki még nagyobbat akar, akkor csinálják meg a note-ot nagyobba, ha nem, akkor a S+-okhoz járjon pen és ennyi. -
joey04
titán
válasz
Juhaszatti #38 üzenetére
én is így vélem.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Oké. És ez miért gond?
Hadd tegyek fel egy másik kérdést. Előtte tegyük fel, hogy nem létezik az S9+, de még az S9 se. Soha nem is léteztek. Megfelelő készülék nekünk a note? Ha a válasz igen. Akkor miért gond az, hogy amúgy ettől teljesen függetlenül létezik egy nagyon hasonló készülék aminek más a neve. Ha a válasz pedig nem. Mert mondjuk túl kicsi, vagy mondjuk le van kerekítve a széle vagy akármi. Akkor viszont ugyanúgy nincs értelme az S9+-hoz hasonlítgatni, mert nem amiatt nem jó nekünk, hanem önmaga miatt.
Annyi a lényeg, hogy hagyjuk már abba az ilyen értelmetlen hasonlítgatást. Azt megértem, ha valaki inkább az S9+-t választja, mert nem akar felárat fizetni egy S-pen-ért. De annak semmi értelme, hogy "legyen már nagyobb mint a S9+". Csak azért, hogy differenciálja magát... A házon belüli konkurencia legyen a Samsung baja. Mi meg válasszuk ki a nekünk legmegfelelőbb telefont és kész. Vagy fejezzük ki nyugodtan az elvárásainkat. De ne csak arra hivatkozva, mert hogy a másik készülék ilyen meg olyan.
Akar egyáltalán még valaki személyes okból nagyobb képernyőt, vagy csak azért, hogy nagyobb legyen, mint másoké?helixP, csak így utólag láttam a kommented, +1.
-
Szerintem nem.
A Note széria arról szólt korábban, hogy a nagy méretű házhoz arányosan nagy kapacitású akkumulátor párosult, annyival jobb akkumulátoros üzemidővel más telefonokhoz képest, ami a Note 8 esetén nem valósult meg.
Ha más gyártó képes azonos méretű, de még kisebb házba is 4000 mAh kapacitású akkumulátort tenni és annyival jobb üzemidőt produkálni, akkor azt illene a Samsungnak is megvalósítani, de - tekintettel az S-Penre - legalább megközelíteni, bár ezt ők is tudják és nem véletlenül gyúrnak most az akkumulátorra. -
haxiboy
veterán
Gondolom ez szarkazmus akart lenni? Nálam intenzív használat és 2 óra GPS akksiról lazán bírja a napot. Ha esetleg nem felejtem el bedugni az autóban a töltőt mikor GPS-t használok. Ha bedugom akkor még másnap reggelre is 20% körül van.
Semmiféle teljesítménybeli/felbontásbeli korlátozás nincs bekapcsolva nálam. Alacsonyabb felbontáson szerintem még többet bír. -
Juhaszatti
addikt
válasz
energy4ever #36 üzenetére
Ezen a képen így szemre a kijelző nem lett keskenyebb, csak maga a ház.
-
energy4ever
addikt
De, sajnos. [link]
En note 4-et csereltem le note 8ra. Azt kell mondjam tobb a hianyos dolog, mint az elorelepes. Jo, oke dupla olyan gyors, de: kenyelmetlenul keskeny, nehez, kesztyuben nem erzekeli az erintest, infravoros hianya, kevesebb Mpx. Elony: gyors, karcallobb, jobb palcahegy, dupla kamera.Ja a kamera. Undoritoan nem jo a szine! Valami elkepesztoen felvan tolva a kontraszt. Szebbnek tunik egy atlag embernek, de rohadtul nem a valosagot tukrozi!
-
joey04
titán
válasz
energy4ever #30 üzenetére
Azt hittem a kijelző szélessége nem csökkent a korábbiakhoz képest.
-
doooo
veterán
És ha csak egy S9 Pennel? (Ami azért nem pont így lesz, mert mindig van valami újdonság bennük a kinézettől a szoftverig, de ez most mindegy) Ha valakinek pont az kell? Másik gyártók is kiadnak 2 csúcsmobilt évente, vagy egynek több variációját, és általában megegyeznek az alapjaik azoknak is, most akkor itt is az lesz (ahogy tavaly is úgy volt, meg az utóbbi 3 évben mindig). Már egyébként is eljutottunk oda, ahol nincs lehetőség a hw féléves újítására, mint régebben, lelassult a fejlődés, mert nincs szükség rá olyan eszeveszett ütemben; elért egy szintet. Majd ha senki sem fogja venni, és a Samsung is úgy látja, hogy már nincs olyan, hogy Note... akkor többet nem is lesz.
-
Aryon87
félisten
-
aelod
veterán
A tabletpiac meghalt, hogy átvegyék a telefonok a helyüket....
-
energy4ever
addikt
Eddig a Note seria, eroben is tobb volt mint az alap S. Elozo S8, S8+-hoz kepest a Note 8 +2GB ram-al volt szerelve. (most meg annyi lesz, hogy mashova rakjak az ujlenyomat olvasot? Hat....
)
A kepatlo novelese csak jo. Note4 utan en picinek talaltam a Note8-at(a hosszukas kijelzo miatt, hiaba nagyobb a kepatlo, megis keskenyebb, igy nem akkora a keyboard sem pl) -
Dare2Live
félisten
Remelem akkor az s10 aksija is hasonloan megno.
Meg az exynos fogyijat se szurjak el jovore.
-
helixP
nagyúr
válasz
whatwhatwhat #27 üzenetére
Azért mert így nincs értelme a Note-nak. Így csak egy S9+ Pennel.
-
helixP
nagyúr
válasz
whatwhatwhat #14 üzenetére
Úgy, hogy lassan már csak az Spen a különbség a két telefon között, méretben az S-széria utolérte a Note-ot. Ezért is jó, hogy differenciálja magát ahhoz képest.
-
total90
veterán
Na most, akkor nekem tényleg jön a kérdés... A hardver ugyanaz lesz mint az S9+-ban, csak egy hangyakukival nagyobb kijelző+pen? Ennyi lesz a különbség? Most komolyan?
-
szab120
tag
válasz
#98880768 #17 üzenetére
Átlagos? A valaha készült legjobb Samsung telefon. Mondom ezt úgy, hogy az összes S illetve Note széria meg volt.
Ha az aktuális időszakot nézem, a következő listát tudnám írni a kedvenceket illetően:
1. Note 8
2. S7 Edge
3. Note 4
4. Note 2
5. S2S3,S4,S5,S6,S8/+,Note3, Note 5 nem igazán jöttek be, azokra lehet szerintem utólag mondani, hogy nem sikerültek túl jól.
-
törölt tag
Kíváncsi leszek. A nyolcas szerintem nem sikerült túl jól, szvsz átlagos, irtó gyenge üzemidővel.
-
Coq
aktív tag
Meglátjátok, hamarosan a 6"-os lesz a mini változat mindenből
-
Matada2.3
veterán
A többiek már meglépték az ekkora telepméretet, ideje volt. Kijelző alatti szenzor, jobb kamerák tök jó, csak a kijelzőméretet miért kell emelni..
-
+#7: Van benne valami, én tabletet keresek és eszem ágában sincs 10"-nál kisebbet venni
#5: elég sok ismerősöm dolgozik tablettel, sokkal kényelmesebb e-mailt (ill bármi mást) olvasni rajta. Bár olvasáshoz úgy vettem észre jól jön a nagyobb felbontás is, ami ritkaságszámba megy.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Juhaszatti #9 üzenetére
Talán nem tűzeset, mint korábban.
-
ncc1701
veterán
4000mAh olyan nagy hűha?
-
Saccco
nagyúr
Más a célcsoport. Meglátásom szerint statikusabb munkavégzés mellett elfér akár egy ekkora gép is. Amikor viszont valaki sokat mászkál, már nem biztos, hogy nyerő. Bár akkor bejöhet a képbe, hogy úgymond az egész irodát vigye magával.
A tablet az én szememben kifejezetten szórakoztató eszköz, nem munkaeszköz. Ettől függetlenül biztos van, aki dolgozik ilyen készülékkel. -
Van értelme a 7"-nál kezdődő tabletkategóriát ennyire megközelíteni?
-
jacis
nagyúr
Jó döntés lenne egy 4000-es akksi. Pont a gyenge üzemidő miatt nem vettem meg idén a Note8-at én sem.
-
Saccco
nagyúr
Kíváncsi leszek.
Befér majd vajon 400eFt alá?Ha ügyesek és még kisebb lesz a káva, akkor nem lesz nagyobb, mint az S9+. Bár már korábban meghúztam magamnak a mérethatárt, amit nem képátlóban határoztam meg, hanem teljes hosszban, ami 152-154mm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest