Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Van olyan aki hajlítgatni akarja? Az vegyen Nokia 2110-et, annak az antennáján kiélheti a hajlamait.
-
s3nsitivity
addikt
Hát nem is strapa telefonnak van árulva. Hajlított és bírja ha kiegyenesedik néha napján. Ami már magában igen király. Aki csavarni akarja a telefonját várjon még pár évet
-
ted_mosby
senior tag
Hát pont ezt a telefont készülöm megvenni de azért ez elgondolkodtató hogy egy hajlított telefont nem lehet egy hajlítani mert meghibásodik. Főleg nekem lenne fura mert nagyon sokat hordom a hátsó zsebembe a telóm . Hát azért remélem csak extrém esetekben jön elő ez a hiba
-
Shatter98
tag
válasz
scampolo84 #146 üzenetére
"Ezt egyébként az LG-nél is tudják, a Las Vegas-i CES-en ismét volt alkalmunk kicsit beszélgetni Ken Honggal, az LG kommunikációs vezetőjével, aki kerek perec kimondta, hogy ennek egyelőre egyetlen lényeges értelme van: a design."
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
ez csak DIVAT.
-
notafa3
tag
válasz
Növeli a vizuális élményt. Így a kijelző minden része teljesen szemben van veled.
-
scampolo84
aktív tag
Abszolút laikusként kérnék segítséget egy hozzáértőtől! Úgy látom ez a legújabb divat, hogy minden hajlik, legyen az mobil és vagy TV kijelző. Kérdésem a következő. Nekem, mint felhasználónak miért jó ez? Milyen plusz kényelmi, vagy bármilyen más funkcióbeli előnyhöz juttat ez engem?
Előre is köszönöm a kielégítő választ (bárkitől).
-
bajaki
őstag
Egyrészt ez egy rossz húzás az LG-től, hogy erre nem figyeltek rendesen, ugyanakkor a telefont sem kell folyamatosan hajlítgatni.
-
L3zl13
nagyúr
És jön a Flex 2 ami már teljesen hajlítható lesz, miközben a kijelző már ezt a pár fokos meghajlítást sem bírja... Ééértem.
-
Kaktusz92
tag
Gyerekek, nem kell folyamatosan hajlítgatni, ezt az LG már megtette a gyárban. Ezt biztos valami madár agyonnyomkodta, hogy igenis el lehet rontani. Csak irigyek.
-
woodstock323
tag
Még nem volt nálam ilyen készülék,de mivel én nem farzsebbe teszem hanem oldalzsebbe,nehezen tudom elképzelni hogy kényelmes legyen egy hajlított valami ami feszíti a zsebem.
Farzsebbe meg eleve nem teszek értékes tárgyat...mivel onnan pillanatok alatt lenyúlja egy ügyesebb tolvaj...szerintem.
Na pont leírtuk ugyanazt Revesz...
Amúgy én kb 16 éves koromban ültem utoljára egy 3410es mobilra...na azóta nem volt farzsebben semmi. -
Revesz
aktív tag
Jogos, pont a barátnőmnek mondtam kb. ugyan ezt! Nem látom reálisnak, hogy farzsebben hordják a telefont az emberek, főleg nem Budapesten, az első villamosozás után búcsút inthetnénk a telefonnak, az meg, hogy valaki ráül...talán 1000.000-ból 1 ember aki oda teszi a telefont és rá is ül. Az is a baj, hogy ez a fajta hajlítottság nem veszi fel a comb formáját így tényleg marad az oldaltáska vagy nőknél retikül.
-
Aki meg mindenképpen telefonhajlítgatásra élvezkedik várja meg az LG Flex 2.
-
sajo13
senior tag
Semmi baj nincs ezzel a telefonnal, véletlen meghajlásokat kibírja(pl ráülsz), ezért is flex, mert utána kiegyenesedik.
De nem kell állandóan hajlítgatni a telefont. Akinek ilyen ingere van, vegyen marok marcsit(marok erősítőt): -
kromatika
veterán
Így nem sok értelme van.
-
ghost364
senior tag
Egyszerű: Nem kell kézzel hajlítgatni.
-
Buda76
senior tag
Nyilván. Csupán a rendeltetés szerű használat mellet(akár farzsebben hordva) való rendszeres meghajlás-buborék képződés problémára reflektáltam, hogy nem akkora probléma ez az egész ugyanis normális embernél nem hajlik meg annyiszor, még ha ott is hordja.
-
B1T3
addikt
Nyilván nem egészen életszerű példa, de még így is ez volt a legreálisabb szituáció, amelynek következtében a mindennapokban meghajolhat a telefon.
(Ja, nem, sokan direkt hajlítgatják, mert még az újdonság ereje benne van a dologban. De egy átlag felhasználót figyelembe véve ez sem releváns.) A lényeg, hogy bírja a strapát, és szemléltetésnek látványos volt az a videó.
-
Buda76
senior tag
Azt nem értem, hogy ki az aki úgy teszi be a farzsebébe, hogy az nem követi a "far" vonalát
hanem annak ellentétesen görbül, ergo amikor leül benne a telefon a reklámban látható módon terhelődik/egyenesedik ki.
-
tzsolesz
nagyúr
Ki az a balfasz aki folyamatosan 30Kg-okat pakol a telójára ? Aszem ez az a súly amitől kiegyenesedik a teló.
Ez csak kötekedés semmi más. Ez a cikk az ellen fanboyoknak jól jött. Van hol kiélni a vágyaikat. De őket is le kell szarni.
Ennyi. -
Neurotoxin
őstag
Köszi
@khron78: Nokia 8310. A Nokia 8210 volt a nagy királyság! De megy az idő, pedig azt a mobilos korszakot jobban csíptem..
-
Griff55
senior tag
válasz
Neurotoxin #125 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=Z-W66HINFLg
03:33-nál nézd a telefon jobb szélét -
khron78
őstag
AZ a baj ezzel a trendi dologgal, hogy a használhatóság rovására megy. Én az elülső farmer zsebben hordom a telefonomat. Marhára kényelmetlen lenne, ha meg lenne hajlítva. Kicsi olyan dolog ez mint a régi 83 akárhányas Nokia, ami olyan kicsi volt, hogy alig lehetett normálisan megfogni. Az is ilyen trendi volt kb. 1-2 évig.
-
dsr
senior tag
Ezt mindenki tudhatná ( szerintem ) , hogy nem erre való...
-
Rakeem
aktív tag
Ha az elnevezésen rugózunk akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba:
flex, mint ige:
hajlikflex, mint főnév:
görbületHa pedig belemegyünk abba, hogy esetleg a flex a fexibile szó rövidítése, ami magyarul flexibilist jelent, akkor az idegen szavak szótára szerint elsődleges jelentése a rugalmasság. Ezzel eljutottunk odáig hogy a flex szó a G mögött baromira nem azt jelenti hogy hajtogatható, vagy hajlítgatható, hanem azt hogy rugalmas.
Még jó hogy egy szónak több jelentése is van
Úgyhogy egy ilyen dolgon leragadni, elég ostoba dolog. Az meg hogy promózták azzal hogy kiegyenesítés után újra feltudja venni az eredeti GÖRBÜLETÉT, az nem jelenti azt hogy ki is kell bírni egymás után 50x 60x vagy 100x.
Nem védeni akarom az LG-t. Mint gyártót mobil üzletágban kimondottan nem szeretem. De azért badarságokat ne beszéljünk már. Egy Xperia Z-vel pedig eleve össze sem lehet hasonlítani.( Vagy ha kicsit tovább nézzük a dolgokat, a magyar nyelvben elterjed megnevezése a sarokcsiszolónak vagy a körfűrésznek az, hogy flex... Hm... G Flex és nem lehet vele "felxelni"???? Hát az milyen máááár!!
)
-
beccyboy
aktív tag
válasz
korcsillio #121 üzenetére
Azért a videók alapján ez is elég jónak tűnik. A kijelzőnél az a baj, hogy a speciális polimerek/polimer keverékek, amikkel el lehet érni ilyesmiket, nem igazán átlátszóak. A kijelzőnél meg elég fontos, hogy még csak opálos se legyen. Szóval nem olyan egyszerű sajnos, hogy ha megvan a technológia, akkor csinálunk belőle kijelzőt is.
-
korcsillio
addikt
Az öngyógyító kijelzõ(nekem) érdekesebb mint a hajlított ...
-
Csapoati
nagyúr
Én nem vagyok nyelvnáci (ezúttal
), csak felhívtam a figyelmet, hogy a "flex" nem csak a hajlítható szóban fordul elő. A flexible önmagában sem azt jelenti, hogy "tetszés szerint" hajlítható. Csak hajlítható és kész, ami igaz erre a telóra is. Viszont nem egy gumikacsa, amit lehet gyömiszkélni. Én értem, hogy erre utalhat az elnevezés, de ettől az LG még nem ígért semmi olyasmit, hogy bármennyire hajlítható lenne a G Flex.
-
Dr.FantastiK
őstag
'' A G Flex nem hajlítgatásra született! ''
akkor megis mi ertelme van ? ? annyira agyon volt ez a tema mostanaba hypolva mintha a vilagnak letszukseglet lenne ...
-
macskea
őstag
-
-
culas25
tag
Nekem nincs vízálló xperiám de többen mondták, hogy beázásra nem vállalnak garanciát a csatlakozók miatt. De ha vállalnak is, akkor sem mondtam hülyeséget, a lényegbeli különbségen nem változtat. A garancia a gyártó dolga, IP minősítés nélkül is adhatnának garanciát beázásra. Attól hogy nem minősítik még akár vízálló is lehetne. A lényeg hogy az egész tök más kategória mint az LG hajlíthatósága. A reklám meg reklám, a jar-al is lehet 10000 tányért elmosni, nekem meg kifigyott 250 után
-
Eclips21
őstag
válasz
tothmaxy182 #21 üzenetére
olyan videó nincs ahol nem kiegyenesítik hanem tovább hajlítják?
-
-
-
Nem értem a morgást "aszonták" elmúlik a buborék `LG közleménye szerint idővel önmaguktól is eltűnnek`
-
B1T3
addikt
Végül is az is igaz, hogy hajlítható. Csak épp korlátozottan.
(#92) laci_csk
Ezt már csak az emberek beszélik bele. Épeszű, a saját értékeit megbecsülő ember nem áll le tesztelgetni, mennyire hajlékony. Még akkor sem, ha ezzel is reklámozták. De különben a reklámanyagban sem csak úgy hajlítgatták, hanem pont azt mutatták be, hogy milyen jól képes tolerálni azokat a szituációkat, amikor pl. valaki véletlenül ráül. -
laci_csk
senior tag
Igen, a Z-nek az a lenyege hogy vizallo, a "flex"-nek meg hogy flexibilis vagy megsem.
-
porse
őstag
Lesz mire fogni, hogy nem cserélik a hibás kijelzőket. Hajlítgatta, gari off.
-
macskea
őstag
válasz
agressor12 #66 üzenetére
Ameddig az emberi szem éleslátási tartománya egy fok, addig ez nem feature, hanem üveggyöngy az indiánoknak. Tudtommal a szemet nem fejlesztik.
-
törölt tag
válasz
Giorgio1313 #79 üzenetére
ha csak az szólna hozzá akinek van, vagy akar akkor ez a topik is kihalt volna kb 0.5 hsz-el. szabad fórum szabad ország, szabad véleménynyilvánítás, véleménye meg mindenkinek lehet gondolom én
-
Ed3r_X_
nagyúr
Elmondok valamit. Akármilyen telefont hajlítgatsz, tönkremegy. Ez talán kicsit tovább bírja is még
-
Giorgio1313
aktív tag
Annyit szeretnek kerdezni hogy a sok okos aki osztja az eszt,hanynak volt a kezeben az emlitett telefon?
most nem vedem,egyszeruen kivancsi lennek ra
-
Kasya
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #74 üzenetére
Latod, vannak
Merettol fuggoen az elso kijelzo hibaig... -
Watchdog
aktív tag
Tehát ne építsünk belőle nyílpuskát...
-
kelly416
veterán
Biztos, hogy az nem a menyezeti lámpa két tartója, amin tükröződik a fény? Annyira tutira tudja mindenki, hogy beépített nagyító van a kijelzőben, de az senkinek nem szúrt szemet, hogy ez az egyetlen kép van fent mindenhol?
Nem védeni akarom az LG-t, hanem reálisan közelítem meg. Sem egy videó, sem másik kép, sem semmi. Mégis egyetlen "homályos" kép alapján mindenki elítéli. -
laci_csk
senior tag
válasz
agressor12 #66 üzenetére
"Azért van hajlítva mert "trendi" és mert így elvileg a kijelő minden egyes pixelére merőlegesen (ugyan abban a betekintési szögben) látsz rá ,így szebb a kép."
Hogy "trendi", talan, de az a pixel mese, az csak mese mert akkor forditva is hajlitott kellene hogy legyen, olyan parabola forma, hogy minden pixelre merolgesen tekints, nem? es az sem jo mert a fokuszponban kellene legyen a szemed, de melyik mert 2 van, stb......
-
sz.balazs.95
veterán
eleve ki az, aki farzsebben hord telefont?
-
Griff55
senior tag
YT-n láttam egy srácot aki kiegyenesítette a g flexet és egy kis füst szállt ki belőle
durva
-
wertigo1984
őstag
Ki az aki megveszi es elkezdi hajlitgatni? Megerdemli akinek ennyi esze van.
-
Gambas
tag
Mindenki elájult amikor kijött,páran már halottnak idézték Samsungékat erre tessék kiesett a csontváz a szekrényből😊Van aki Note 3 -at cserélt erre,jajjjjj szegény,de jól tette😮
-
culas25
tag
Valaki írta, hogy akkor az xperia z-t lehet e folyamatosan vízben használni, vagy az is csak azért vízálló, hátha véletlen beleesik.
Na azért a két dolog egészen más. Az xperia egy szabványnak felel meg. Vagyis azt jelenti, hogy ha vásárolsz pl 10000 (lehet nem pont ennyi) telefont és 1 órán áztadod, akkor pl csak egy mehet tönkre. Ez nem garancia hogy a tiéd nem ázik be, csak minősítették egy adott biztonság mellett. Na most az LG nincs szabványosan hajlításra minősítve, kibírja, de nem arra való. Ez olyan hogy ők azt mondják, amit csak a gyártó hírneve garantál. De persze egyik telefongyártó sem vállal garanciát, ezek a dolgok attól függetlenül működnek. Az xperiánál a hiteles statisztika létezése garancia, az lg-nél meg az hogy szerintük "tud ilyet is". a felelősség mindkét esetben a vásárlóé -
b4zsi-
őstag
Csak, ha jól emlékszem a Motorola Defy nem kapta meg hivatalosan az IP57-es szabványt vagy a nem terjedt ki beázásra a garancia. Sikerült megértened a mondanivalómat amúgy, mert azt akartam ezzel mondani, hogy nyilván használja az ember víz alatt és egyszer meghajlítja a kijelzőt, de nem lemész 3-4 méter mélységbe vagy rákötöd egy pontyra és egész nap úsztatod a tihanyi árokban a készüléket.
-
Huma
addikt
Erről az öngyógyító burkolatról lehet valahol részletesebben is olvasni?
(#55) Neurotoxin:
Én már vagy ötször ráültem a telefonomra.Egyszer rádiót hallgattunk rajta és egyszer csak elhallgatott. Nézném, hogy mi baja lehet, de nem találom sehol. Kiderült hogy ráültem. Azóta tudom hogy a seggem jó hangszigetelő.
-
Neurotoxin
őstag
Erre számítani lehetett. Gondolhattam volna, hogy ha egyszer kijön, biztos lesznek sokan, akik majd ezzel játszanak.
Plusz valószínűsítem, hogy ott vannak a "finom csiszoló papír" tábor kedvelői is az öngyógyító hátlapon.
@ Kasya: "Okos ember nem rak telefont farzsebbe." Vitatkoznék. Az 520at én is ott hordom (mindig kiveszem, ha leülök, igaz egyszer előfordult, hogy a kocsiba így ültem be, de huzat meg a párna miatt semmi baja se lett). Egyszerűen nem fér el az elülső zsebemben. Mostanság a kabátom zsebében hordom.
-
batai15
félisten
Amig garanciás mindegy.
-
khron78
őstag
Mire jó ez, hogy hajlítva van?
-
zsoltek
aktív tag
Huawei G300-on is keletkeztek buborékok, aztán vagy maguktól vagy simogatassal eltűntek. Igaz az korántsem volt hajlotott telefon vagy minek is hívjuk.
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
#56573440 #42 üzenetére
De azt ki is bírja. Itt az olyan szellemi fogyatékosokról van szó, akik direkt hajlítgatják mert kibírja.
A Gorilla is elvileg karc álló. Akkor azzal szórakozol, hogy szikével vagdosod mert hát aszonták hogy nem karcolódik. Katasztrófa milyen nyominger emberek vannak, némelyiknek szerintem azélethez sincs joga kb -
b4zsi-
őstag
Nem csak a G Flex én sem
.
Amúgy nem értem mi a vita tárgya, ha azok a buborékok eltűnnek. Elsősorban nem ezért lett kitalálva a hajlított kijelző, hanem a kedves felhasználó jobban élvezhesse rajta a böngészést és a videó nézést. A Defynél is amikor megjelent már mindenki vitte a fürdőkádba búvárkodni és feszegette a határait. Utána persze ők voltak felháborodva, ha bármilyen hiba lépett fel a készülékükben.
-
törölt tag
-
laci_csk
senior tag
Barhogy legyen, az en velemenyem az, hogy hulyeseg az egesz. Maskulomben az LG nem az en cegem, egyetlen napig volt LG-m, es a masik nap en voltam a legboldogabb vasarlo mert visszaadtak a penzem, szoval olyan mint a ketszersult, ketszer orultem 1 amikor megvettem, 2 amikor visszavittem.
Itt meg lehet 1 amikor meghajlitod 2 ha visszamegy eredeti formajaba LOL -
halkow
őstag
ki az a baróm aki hajlítgatja ezt a szépséget
-
-
DigitXT
félisten
Érdekes ez az elnevezés...
Korábban is létezett már GFlex.
Csodálkoztam, hogy mit keres egy "gyúrós hír" a mobilarénán?
Uis még félre is olvastam, hogy nem "hajigálásra" született... -
Cyberpunk
félisten
Hajlított nem hajlítgatható! Nem mindegy.
-
w333
félisten
Kíváncsian várom hogy mikor jönnek már a nagy gyártók hogy nem a hajlított tepsi telefonok kellenek felhasználóknak, hanem a bikaerős 4" - 4.3" méretű kompakt telefonok, mint pl. a Z1 Compact
Kicsit úgy érzem hogy ezzel a méretnövekedéssel átestek a ló túloldalára
-
alfaromeo33
aktív tag
Azért mert juzer hülye és azon élvezkedik, hogy : "jééé, de csecse ahogy hajlik, nííd mán Gazsi " azért nem az LG a hülye.
Akinek meg az termel boldogság hormonokat, hogy hajlítgatja a telefont, az vegyen egy Samsung X450est. -
mrlujoak
veterán
válasz
Rickazoid #18 üzenetére
...ez így van!
Mind a név - Flex - mind a promó videó azt adja akár tudatosan, akár csak úgy a vevő/tulaj tudtára, hogy ez akár hajlik is.Igen. Hajlik, csaképp kicsi a tolerancia küszöbje a többi, kevésbé hajolni képes alkotónak.
Kár volt a nevet és a hajlítás lehetőségét bemutató videóért, ez nagy PR baki.
-
Kasya
nagyúr
Ma mar a cipokre (Lacoste, Le Coq es tsi) is rairjak, hogy folytonos hasznalatra nem ajanlott es a nedvessegtol, viztol ovni kell....
Annyi minden miatt vihetik ma mar vissza a vasarlok a termeket, hogy sajnos a cegek kenytelenek voltak alkalmazkodni. A telefon a videon amugy eleg strapabironak tunik, legalabb annyira, mintha egy S4-bol akarnal Flex-et hajlitani. -
laci_csk
senior tag
válasz
FragMaster #20 üzenetére
Vagy inkabb mint a ifosnal hogy "nem jol tartod a kezedben"
-
jim66
csendes tag
A flexibilisséget, a véletlen balesetek miatt találták ki ez esetben, ez nem egy fícsör, hogy majd ezzel lehet rajkodni a haverok előtt hogy hajlíthatom, meg összevissza karcokgatom...
Ami meg a zsebben, meg táskában hordást illeti: kb. 35kg erővel kell a domború oldalát terhelni, hogy kiegyenesedjen. Ennyire egy gatya sem szűk -
tothmaxy182
őstag
Azért a videón 3:17-től látszik, hogy elég nagy erő kell hozzá, hogy meg tudd hajlítani. Szóval táskában vagy zsebre téve nem fog meghajlani. Akkor hajlik meg, ha az idióta júzer direkt hajlítgatja, ami flexibilítás ide vagy oda, de semelyik elektromos eszköz nem szereti.
-
laci_csk
senior tag
Marketing.
-
Rickazoid
addikt
Talán nem kellett volna úgy reklámozni, hogy lehet hajlítgatni, nem kellett volna a "Flex" nevet adni neki és akkor most nem kéne magyarázkodni sem, próbálva elkerülni esetleges pereket és a vásárlói megtévesztés bélyeget, "hogy hát igen, dehát mégsem, amúgy de, viszont inkább ne, mert nem".
Hajlított, nem hajlékony. Ennyit kellett volna mondani és akkor nem lenne hír abból, hogy a sok hülye nekiállt hajlítgatni, "mer' az LG aszondta a reklámban, hogy kibírja". -
xmaas
őstag
Hat sajnos ez van mivel hogy ezzel reklamoztak hogy milyen szepen helyre jonn hajlitgatas utan nem is csoda hogy a sok elvetemult probalgatja orba szajba ha kell ha nem .Az egesznek akkor van ertelme ha veletlenul tortenik vele valami akkor nem kampec a telefonnak peldaul ha raulnek 1szer-2 szer de ha folyamatosan eroltetik mert cuki nem is csoda hogy nem birja sokaig mivel nem gumibol van
-
Dr.Anonymus
addikt
egy pár évvel ezelőtt egy ilyen cikk még simán elfért volna a hírcsárdán...
most komolyan milyen elmebeteg világban élünk már?
felnőtt emberek telefont hajlítgatnak és az a nagy dilemma hogy tönkre megy-e, ...ennyire unatkozik a társadalom? -
HawerKing
őstag
Sejteni lehetett.
-
flexxx2
őstag
Használtan érdekes kockázat lesz ilyet venni. Mi van ha most még épp, de már csak 3 hajlítás kell és valami nagy baja lesz.
-
FragMaster
addikt
Annyitól nem egyenesedik ki, nincs is olyan durva mértékben meghajlítva.
A sápítozást meg nem értem, ez egy pozitívum, nem is értem miért jutna eszébe bárkinek is a hajlítgatás folyamatosan. Legalább a tervezésnél belekalkulálták, hogy ha elvétve történik ilyen helyrejön maradandó károk nélkül.
-
kbyte1024
veterán
Szerintem egy táskába,vagy zsebretételtől még nem hajlik meg.
-
BE4GLE
aktív tag
"A dél-koreai vállalat óva int mindenkit az ívelt készüléktest folyamatos terhelésétől, mivel az nagyobb károkat is okozhat."
A gond csak az kedves LG, hogy telefon méretéből és formájából kifolyólag nehéz elkerülni a hajlítgatást. Elég ha az ember berakja a táskájába. -
laci_csk
senior tag
Nem tetszik, es nem is kellene. Nem latom a hasznat az ilyen dolognak, barhogy is akarnam megkozeliteni.
-
törölt tag
Pont ma olvastam a phonearena-n. Hát durva.
De végülis ki az aki hajlítgatja...? -
vittorio7
őstag
Lesz gond a hajlított kijelzőkkel rendesen, egy ideig. Még nincs kiforrva ez a technológia.
-
prolad
addikt
Na szépen vagyunk. Pedig a kialakítás miatt elkerülhetetlen,hogy kiegyenesedjen a telefon,ha zsebre akarom tenni.Vagy azt bírja?
-
Tuti nem!
-
Nagyszerű! Újabb aggódnivaló a fólia nem fólia fóbia mellé.
-
törölt tag
Nem látja a pixeleket? Hajlítgassa! Beépített nagyító!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG flexibilis mobiljának folyamatos feszegetése apró buborékokat okozhat az AMOLED paneljén.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest