A G Flex nem hajlítgatásra született!

A Samsung Galaxy Round után nem sokkal az LG is előrukkolt egy íves kialakítású okostelefonnal, mely a flexibilis AMOLED panelje mellé az apróbb karcolásokat automatikusan eltüntető „öngyógyító” burkolatot is kapott. Maga a készüléktest ugyan nem hajlítgatásra született, de a dél-koreai vállalat úgy tervezte a készüléket, hogy az akár teljesen egyenesre is kilapítható legyen, mely célja a farzsebben hordott telefonra való véletlen ráülések túlélése. Fontos megjegyezni azonban, hogy a folyamatos hajlítgatás hatására az organikus kijelzőben apró buborékok alakulhatnak ki, melyek az LG közleménye szerint idővel önmaguktól is eltűnnek, de gyenge nyomásokkal is eloszlathatók. A dél-koreai vállalat óva int mindenkit az ívelt készüléktest folyamatos terhelésétől, mivel az nagyobb károkat is okozhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

  • Tarolni fognak a hajlékony mobilok

    Az öt év múlva piacra kerülő okostelefonok negyven százaléka hajlékony érintőkijelző köré épülhet.

  • Világszerte debütál az LG G Flex

    Az ázsiai premiert követően a világ minden részén elérhető lesz az LG első, hajlított OLED kijelzővel felvértezett okostelefonja.

  • LG G Flex 2 – flexibilis burkolattal

    A kisebbik dél-koreai gyártó flexibilis AMOLED kijelzővel szerelt okostelefonjának következő generációja már valóban hajlítható lehet.

Hirdetés