- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Sőt elmondom hogy az emberek 95%-a csak bemegy és amit ad a boltos azt veszi. Nah az a nem normális. Egy drivert pedig moddolni hogy több pontot nyomjon ki a tesztből és a lehető legjobban eltorzítsa az eredményt szerintem még mindig unfair nameg szabályellenes is tökre mindegy hogy miről van szó. A játékoknál is ráoptimalizálnak valamelyik cégre én ezért is örülnék egy olyan proginak ami a valós nem szétmoddolt eredményt mutatja, mert manapság már mindenben ott van a marketing keze...
-
Tikakukac
titán
Ma délután pont mikor számtektanárnál voltam akkor olvastam, hát finoman szólva is mocsok húzás, de már rég nem adok én sem a 3dmark pontokra, de nem lepődnék meg ha nem csinálnának belőle balhét
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest