Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most erre kezdjem el a szokásos dolgot ,hogy egy jobb optikai egérhez meg ezek az egerek nem érnek fel?G400 meg SZERINTEM megeszi az általad felsorolt egereket reggelire pontosság és ergonómia terén az általad leírt ár / érték arányról meg ne is beszéljünk.. De szerintem ezt el se kezdjük mert ez nem objektív dolog.
Azt hogy te ezeket a saját részedre így gondolod elfogadom, de én meg azt gondolom hogy nem igaz. Fogás, stílus, kézméret, felhasználási mód stb. ezek mind közrejátszanak egy jó egér vásárlásánál.A teszt objektív, jól megírt.
Az egér ára több szállítónál 16 K körül lesz, annyiért teljesen jó vétel. Ja és átlagos méretű kézzel rendelkezőknek sem kell félni tőle, nagyon kényelmes, jól használható és minden gombot könnyen és észrevétlenül el lehet érni.
Szerintem itt a gond inkább ezzel a csúcs lézerszenzorral van, több felső kategóriás egér ezt használja, de valami oknál fogva a tesztekben visszalépésnek tűnik. A 9800 Avago állítólag hozott javulást,akár 4 k felbontás fölött se húz túl. de szerintem egy jó játékosnak max 800 cpi teljesen, tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest