Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
+1. Pedig anno bő 5 éve foglalkoztam Linksys cuccokkal melóban, mikor még a ciscoé volt. Azt hozzátenném, hogy a "régi dizájnos, kék dobozos" cuccaikon kívül a Linksys már akkor is gagyi volt, konkrétan nem csak árban, gariban, ügyfélszolgálatban, hanem minőségben is lemaradt az akkoriban feljövő TPLINK-hez képest. Most aztán tényleg nem tudom elképzelni ki vesz Linksyst, mikor már a netis cuccok is elérhetőek kishazánkban is...
-
Ygg
senior tag
válasz
mbalint987
üzenetére
Hát én is lemaradtam.
Na akkor pápá Linksys. -
mikej95
aktív tag
Bennem mindig is az élt, hogy a Linksys az Cisco gyártósorról leesett, "végfelhasználónak jó lesz" kategória. A B/G-s, masszív, 2 antennás őskövületeik (design nem sokat változott azóta sem) korrekt cuccok voltak. Azóta volt már 1-2 TP-Link + OpenWrt próbálkozás, de nem volt az igazi. Pár éve Mikrotik-et használok, elégedett vagyok a cuccaikkal. Linksys így pedig végleg nem kell, Belkin sincs a topon, ha ÁFA-t rászámolom Blitzworlf cuccokra akkor is fél áron kapom meg és többet is tud.
-
MineFox54
őstag
Gyártanak szervereket?

Ó, és valóban. -
Piftuka
veterán
válasz
hyperspace
üzenetére
Ezt nehéz elhinni, tudván, hogy a Belkin milyen jó minőségű termékeket gyártott mindig is.
(A jó kis, szűrős, hálózati elosztóm vagy 15 éve kifogástalanul üzemel.
) -
kbhuinfo
tag
Nekem a felvasarlasok megvoltak, inkabb csak annyi, hogy az en Foxconn alaplapommal nem volt gond. De koszi az infot arrol, hogy a routerek minosege csokken
Lassan meglesz a teljes kep. -
zsoltip
őstag
válasz
mbalint987
üzenetére
+1
-
hemaka
nagyúr
Linksys eddig is eleg tragya volt mar, mi lesz ezutan?
-
0P1
aktív tag
válasz
mbalint987
üzenetére
Lehibernáltátok magatokat 5 évre?
Egyébként nekem meg az maradt ki, hogy a Cisco 2003-ban felvásárolta a linksys-t, csak akkor tudatosult bennem, amikor 5 éve attól volt hangos a sajtó, hogy továbbadták a Belkinnek 
-
Pötyi
őstag
Aztaku...! Gyakorlatilag nulla, zéró infóm volt arról, hogy 2013-ban a Cisco eladta a Linksys-t a Belkinnek! Most olvastam utána! Csak néztem, mint pocok a lisztben, hogy miféle Belkin leányvállalat?!? Hogy lemaradtam erről a hírről!
-
Cyberboy42
senior tag
egyszer volt egy foxconn alaplapom... katasztrófa volt, nem is gondoltam hogy létezhet valami annyira elfuserált... ez kb 10 éve volt... most saját alaplapot talán nem is csinálnak, de az üzletpolitikájuk az nagyon virágzik, kb ők gyártnak mindenkinek mindent...sosem fognal csődbe menni, szépen megbújnak a háttérben.
-
Kijelenteni ezt elég erős, főleg ha az USA beint nemzetbiztonsági okok miatt. Szóval a cím elég hatásvadász.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Csak ez valahogy kimaradt. Linksys eszközöket egyébként eddig se vettem, ezek után meg főleg nem. A Cisco név nekem egyfajta garancia, a Belkin nem.
Lassan meglesz a teljes kep.