- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Garminnál számomra épp a Connect a toronymagasan a leggyengébb láncszem, én nem is értem, miként gondolták - egyszer már összeszedem, miért csapnivaló a UX benne.
Legutóbb azon forgattam a szemem, hogy ha ékezetes betű van egy tevékenység nevében, akkor azt a desktop kliens keresője nem találja meg. Droidon egyszerűbb, mert ott kereső sincs benne, de legalább filter se, így az évekkel korábbi túrákat pl. úgy lehet megtalálni, ha az ember visszapörgeti az azóta rögzített összes tevékenységet. Végül is mi az a tipikusan párezer elemű lista...
Őszintén szólva a Strava-integráció mellett szerintem megtehetik sajnos, hogy a GC-t úgy magasról, és ezt szemlátomást meg is teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest