- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
És ez mire jó? Semmire. Letiltasz mindent a facebookon, és máris illetéktelenek nem látnak semmit, hacsak nem vagy az ismerőse.
Ha hivatalos személy(ek) akarják megnézni a profilod, akkor nem egy 2 soros feature fogja őket megakadályozni...
-
ghost364
senior tag
Ez a fészbúk is egy szemét banda
-
Lomha 8V
addikt
Műbalhé.
-
Enclave
aktív tag
A láthatóság funkciót egy próba erejéig kikapcsoltam pár napra néhány hónappal ezelőtt, erre totálisan eltűnt (hiányzik a panelon) a beállításokból nálam.
Amiről beszéltek egy jó ötletnek tűnik de valószínűleg az lesz, hogy mindenkinek alapértelmezetten a "bárki" lesz beállítva, függetlenül attól, hogy mi van már ott és az opció el fog tűnni a beállításoknál, hiába állítjátok át arra, hogy "ismerősök ismerősei"...
(a hivatalos blog szerint erről lesz valami tájékoztató belépéskor, amikor ez a "funkció" életbe lépett) -
-
AtHoS
nagyúr
"És ha kevesen használták?"
Ez a pláne. Ha kevesen használták, akkor ugyanilyen kevés embernél fordulhat elő, hogy nem találják meg így.
Szóval ismét értelmetlenné válik a magyarázat.Bár én csak trollkodom itt, mert nincs közösségi fiókom sehol
Mégis, aki akar az így is megtalál. Nem értem ez hogy lehet
-
Zirowe
nagyúr
Én már rég csak nick névvel vagyok fent az eredeti helyett, viszont az zavar, hogy a google cacheben még mindig megtalálható az eredeti nevem, amivel megtalálható a mostani nickemmel a jelenlegi adatlapom.
-
-
wolfnet
tag
De van olyan opció viszont hogy csak ismerős ismerőse kereshet rád, így "bárki" nem fog tudni továbbra se.
-
gghrtz
őstag
Ilyen kamu kifogast...
-
"Graph Search használói panaszkodtak arra, hogy az említett beállítás miatt nem találnak meg embereket."
Ja, pont ez volt a lényege...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest