- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is csíptem 15 éve a nokia telefonomat, de eljárt felette az idő. Ezek csak tárgyak, szoftverek, semmi értelme érzelmi alapú döntéseket hozni. Nekem konkrétan semmi bajom a win10-zel, semmi nosztalgiát nem érzek semelyik windows iránt. Amellett, hogy stabil, nem szarja szét magát fél év alatt, mint az xp. Haladni kell a korral, semmi újdonságot vagy eltérő motivációt nem érzek. 15-20 évvel ezelőtt is 2-3 évente cserélgettük a hardvert, ahogy jött egy progi vagy játék, amihez újabb, erősebb cucc kellett. Objektív döntést hozz, ameddig megfelel céljaidnak, addig nem kell fejleszteni!
-
Shing
őstag
Néha kell ilyen is, ennyi ideig még sohasem bírták a hardverek most is. Nem lehetnek örökké kompatibilisek mindennel, főleg egy generációváltásnál.
Egyébként az sem biztos, hogy a régi szériák semmit sem kapnak meg. Plusz nem biztos, hogy használhatatlanok lesznek. Az első játékok még nem fognak mindent kihasználni, de az is lehet hogy hamarabb lesz gond a teljesítménnyel, VRAM hiányával. -
opr
nagyúr
Igazából ez mindig így van, új konzolgeneráció, új hw ha PC-zel és játszani akarsz. Az előző gen gyenge volt, úgyhogy annyira ez nem jött ki, de most nagyon ki fog, mert a cpu meg a gpu is erős és aktuális, de az igazi pofont a mindkét gépben alap, nagyon gyors ssd fogja adni. Legalábbis szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest