Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy látom nagy vigasság lesz a Dell házànál a marketing körül.
-
hoffman_
nagyúr
nekem most Lenovo vonalon a becsattintós van megint, a Dell-es C-t a kezdeti bökkenők után jobban megszerettem. ezzel együtt is, a cikk tartalmát nem tudom hova rakni. lecsapom a lapost délután/este, hazaviszem sleepben, másnap visszamegyek, kinyitom, érdekes módon ugyanazok vannak megnyitva és a háló is működik.
oké, itthon kell egy 2fa vpn-t nyomni, ez 15-20 további másodperc.
nem értem a cikket
ui.: attól eltekintek fentiekben, hogy a Dell-es C-s dokkolók azért sokszor megkavarták az állóvizet, felforrnak gépek, nem működik a lan, beragad az órajel és társaik, csak a Thunderbolt dokkolón. ezt még nem maxolták ki szerintem sem, bár nekem nem volt ilyen gondom szerencsésen.
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
mai napig nem sikerült egy univerzális dokkoló szabványt kifejleszteni és ez a thunderboltos bolondozás megy helyette mint kényszerpálya.
Pedig az thunderbotlos USB-C az, ami ez és én a magam részéről teljesen elégedett vagyok vele, főleg úgy, hogy ezt belerakják a monitorokba.
-
Silεncε
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
A Thunderboltnál hova legyen univerzálisabb?
-
A normális dokkolót találnák fel újra, hogy húzzam a farkamra az összes idióta marketinges csírát. Amíg a régi saját csatlakozós PR03X-ek voltak, semmi gond nem akadt velük, bezzeg a WD15 és társai esetében mindennapos a hálózati probléma, a monitor kezelési anomália, stb.
Idóták.
-
Turmoil
senior tag
Mondjuk első körben azt kellene megoldani, hogy amit csinálnak, az normálisan működjön. Jó kis drága laptopok, szinte mindegyiknek kinyomta a tapipadját a púposodó akku, a dokkoló időnként lekapcsolja a monitorokat, kékhalálok és egyéb indokolatlan szopatások. Bár lehet, hogy ezért akarják elhagyni a dokkolót..
-
adrian1985
csendes tag
Majd én tudom, hol mit hogyan kell folytatni. Nem állok a fejlődés útjában, de aki ezt kitalálta, tényleg nem dolgozik. Messziről könnyű nagyot hazudni.
-
Gyok2
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
A titkárnő/kolléganő kigombolta a blúzát...

-
-
Haugland
aktív tag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Hááát ez a jelenkori 'usb c' port meglehetősen hitvány a stabil kapcsolódás szempontjából....
....igazán lophatak volna mellé egy mágneses rögzítést illetve a csatlakozókábel 90°-os elfordítását.. -
snemeth
aktív tag
Hülyeségekre szerencsére mindig van idő.

Bezzeg az nem zarja őket, hogy a céges Latitude 7490-nél annyira ostobán van megoldva mind a "dokkoló" mind pedig a hordozható töltő csatlakozása, hogy ütném a fejét annak, aki kitalálta. Merőlegesen jön ki a gépből a bal oldalon. Főleg a "dokkoló" "DisplayPort over USB Type-C" csatija életveszély. Voltak már páran, akiknek sikerült beletörni.
Hogy a témához is hozzászóljak: nálam úgy van megoldva, hogy ott folytassam a melót, ahol abbahagytam, hogy hibernálom a windowst. Ezek után bekapcsoláskor hipp-hopp már nyitva is van minden, ahogy előzőleg hagytam-
Kérem a melegvíz feltalálásáért járó jogdíjat. 
-
koby11h
őstag
Szegény jószág megnyitja, amit tegnap abbahagytam. De a főnököm már a folyosón közöli, hogy a vezetőségnek nem tetszik a tegnapi irány, szóval azt hagyjam a fenébe és kezdjek el egy másik dologgal foglalkozni.
Szóval most kézzel kell bezárnom majd azt a sok vackot amit magától megnyitott
És még kávét is magamnak kell csinálnom! -
válasz
fatpingvin
üzenetére
Hát valami biztosan, ha a Dell ennyi energiát fektet abba, hogy kitaláljon helyette valamit

-
Emlékeztetne valaki arra, hogy mi is a probléma a dokkolóval, amit pont erre találtak ki kb. harminc éve?
-
fatpingvin
addikt
agyrém IMO. egyrészt ez a "mire az asztalomhoz érek a rrendszer már elindította a dolgokat a muunkaállomásomon" ez egyáltalán nem egy nagy újítás, másrészt meg ha már ennyi mindent automatizálunk, tegyük már fel kérem szépen a kérdést hogy azoknak a személyeknek a munkáját amit ez a nagy infrastruktúra hivatott megkönnyíteni, vajon milyen arányban lehetne automatizálni?
-
Gargouille
őstag
Majd akkor szóljanak, ha megoldották azt is, hogy dolgozni tudjon helyettem a rendszer. Na akkor befizetek rá. Addig ez csak mellébeszélés.
Viccet félretéve nekem két gondolat ugrott be egyből:
1. Vajon ez így céges környezetben biztonsági szempontból mennyi kihívást fog jelenteni? (Gondolok itt automatikusan érzékel, meg felcsatlakoztat a hálóra ésatöbbi...)
2. Egy RDS szerveres környezetben, vagy egy VDI-nél már rég megvalósult az, hogy ott folytatom ahol abbahagytam, hovatovább még egy android telefonról, vagy iphone-ról is ugyanúgy folytathatom a melót
-
Azt hittem, reggel vár rám bent a kávé, a reggeli, ki van készítve a wc-papír...
-
biscuit
aktív tag
A sok kőműves, festő, ács és asztalos álma ez a "szuper" modern munkahely!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest