- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszonyat drágát, nem is én vagyok a célcsoport, de piszok mód tetszik!
Jól felszerelt, tartós, és tök badass külseje van. -
Lewzke
őstag
csak én képzeltem el milyen egy ilyennel beballagni egyetemi előadásra vagy melóhelyre?
-
allinterez
csendes tag
Ez pont az a fajta cucc amit csak egyszer vesz meg az ember és utána élete végéig kitart
3 év szokásos Dell gar.... Minek?
-
Gusztáv
addikt
válasz
Retekegér #11 üzenetére
Hogy működjön gumírozott munkáskesztyűbe is, ha meg piszkos/olajos a kezed, akkor fogsz egy műanyag golyóstollat, stylist, valamit és azzal nyomkodod. Nálunk E6430 ATG-k vannak, ami átmenet a normál Latitude és e között. A kijelző a nyomkodást egész jól érzékeli, de pl elektronikus aláíráskor más kijön a gyengesége, elég nagy az érzékelés késleltetése, és elég "darabosan" digitalizál.
-
deja vu
addikt
Nekem csak az a furcsa, hogy a nagyobbik modell sem kérhető 1600x900-as panellel. Mondjuk az is lehet, hogy nem készült ilyen kijelző nagyobb felbontással. Attól függetlenül ezeknek a speciális szoftvereknek lehet, hogy jól jött volna, meg ez az a kategória ami nem frissül évente, két év múlva már lehetnek korlátai, bár ki tudja. Én nem értek hozzá, de jó cucc lehet.
-
SmOg
csendes tag
A 12"-os drágább lesz mint a 14-es?
-
Kronos3000
senior tag
Ez brutális lett,háborús sci-fi filmek jutnak eszembe róla...
-
oraihunter
aktív tag
Ahogy elnézem a masszívságuk, nem lenne jó ha akár az egyik is a fejemre esne. Talán a kijelző bennem sem törne el, de minimum a tekintetem bepárásodna.
-
abacsx
tag
Még jó, hogy lehet kapni. Azonnal veszek én is. Vajon kinek éri meg? Egyszerűbb lenne, ha pl cserélhető lenne a bele, a kaszni egy örök darab ugyanis.
-
kokyt
senior tag
válasz
Retekegér #14 üzenetére
Ha minden igaz, akkor új technológia, mégpedig ez: [FlatFrog Zero Air Gap]
-
xmaas
őstag
Durva gepek latszik hogy van anyag bennuk rendesen ,de sajnos az arat is jol megkerik
-
Retekegér
MODERÁTOR
És az miért előny?
Amúgy azért is érdekel, mert ugye elvileg Gorilla Glass is van rajta, és a rezisztív technológia egyik sajátja, hogy az érintést érzékelő fólia alatt van egy légréteg. Namármost a Gorilla Glass ennyire hajlékony, hogy a nyomáspont tökéletesen érzékelhető üveg+fólia alatt, vagy ez egy teljesen másfajta rezisztív technológia lenne?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Miért rezisztív a kijelző? Jobban kezelhető, ha netán piszkos lesz?
-
GeryFlash
veterán
Ez ilyen katonai célokra való cuccos?
-
bteebi
veterán
Nem dizájnbajnokok - persze nem is ez a lényegük -, de amúgy nagyon rendben vannak. Még az áruk se annyira vészes. Terepfestésű változata nem lesz?
-
nbg
senior tag
A cikk cimen sokat gondolkodtatok, mi?
-
r0ach
tag
A következő Bourne/James Bond filmben remélem találkozunk valamelyikkel
-
babkukta
senior tag
ezek aztán az aktatáskák!!!!
-
mindjárt kettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest