- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #37 üzenetére
hát, biztosan régimódi vagyok, de ha valakit csal a párja, akkor ott szerintem nem az a nagyobbik gond, hogy kikerül a netre
amúgy meg akár fotózzák az utcákat, akár nem, én biztosan nem mennék bele ilyen jellegű elfoglaltságba külterületen. ez egy kicsit olyan, hogy kilógatom a f.om az utcán, aztán fel vagyok háborodva, hogy lefotózzák, és kikerül a netre...
amúgy szép dolog mondhatom, hogy így védjük a magánszférát meg minden, és akkor állami(?) engedéllyel lehet mellette lesifotózni (nyilván, mert iparág épül a bulvársajtóra). tudod, nem szabad erkölcstelen dolgokat tenni, csak ha kiváltod hozzá az igazolványtamúgy nem tudom, de úgy tűnik nekem, mintha mindenki úgy kezelné ezt az egészet, hogy a streetview autók éjjel nappal az országot járják, és folyamatosan filmeznek. egy helyen 1-2szer elmegy a kocsi, és kész, le van tudva évekre is talán a nagy fotóhadjárat. ehhez képest ha a belvárosban laksz, vagy sétálsz, akkor naponta fotóznak le turisták, meg fotózhatnak be véletlen az ablakodon.
Penge_4: köszi a hosszú választ, de már belefáradtam, hogy a csapongó képzelgéseid közül megpróbáljam kibogarászni az értelmes mondanivalót. az első bekezdésed egy hatalmas facepalm, a többit már nem is néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Asustor NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Renault, Dacia topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eredeti játékok OFF topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest