- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hát épp ez az, hogy fogalmam sincs mit csinál a játék alatt!
Én is pont azért indítottam el először, mert ajánlották nekem, hogy azzal kiszűrhető ha valami driver bekavar és lassítja a rendszert. Aztán elindítottam, majd utána a Crysis 3-at is, és azt vettem észre, eltűntek azok a megmagyarázhatatlan GPU kihasználtság zuhanások. Utána bezártam a latency checker-t, majd úgy ismét elindítottam a Crysis 3-at és már is ott volt az említett dropp. Szóval ha játszom ezzel a játékkal, akkor fut alatta a latency checker.
Egyébként egyetlen más játékban nem volt ilyen jellegű problémám.
jocomen: Ilyet még nem csináltam, konkrétan mire gondolsz? A feladat kezelőn belül hol?
-
Lehet igazad van, ennyire nem értek hozzá. És azt mivel magyarázod, hogy amikor elindítom a latency checker programot akkor nincs az a jelenség, hogy leesik a gpu terheltsége időnként a crysis 3-ban?
Amúgy vsync nélkül néztem, a jelenséget úgy lehet igazán monitorozni valóban.
Egyébként ha az msaa-t leveszem 4-re, akkor vsync-el 90%-ban mindenhol beton stabil 60fps, egy két helyen megy pár fps-el 60-alá. Szóval nagyon szépen játszható, nincs azért akkora gond. De ha véletlenül nem jövök rá erre a latency checker féle trükkre, akkor sokkal rosszabb lenne. -
Nem gondolnám, hogy CPU limit, mert akkor a CPU leterheltsége nem 25%-50% lenne, mint általában, hanem 100%. Csak a GPU terhelés esik le, CPU változatlan marad.
Fred23: Mivel vannak játékok amik tökéletesen szaladnak, ráadásul azok sem csúnyábbak mint egy crysis, ezért én is úgy gondolom, hogy nem a gépemben kell keresnem a problémát hanem a Crysis 3-ban van a probléma. Olyan ez mint a mikroszaggatás, vannak játékok ahol előjönnek, van ahol meg semmi gond.
És azt sem igazán tudtam mire vélni, hogy egy latency checker nevű program futtatása, hogy a fenébe szüntette meg a gpu terhelés leesést a crysis 3-ban? Mindig is voltak érdekes dolgok a számítástechnika világában. -
Ez a Crysis 3 érdekes egy játék amúgy. Nekem a 6700K és 1070 párossal, FullHD max graf mellett gyönyörűen tartja a 60fps-t, van ahol többet is megy, de vsync on. Ennek ellenére egy csomó helyen leesik 30-ra, majd gyorsan vissza 60-ra. Monitoroztam a terheléseket, és a gpu kihasználtság-om időnként leesik. Ilyenkor zuhan be az fps. Viszont nincs cpu limit. Elindítottam egy latency checker nevű programot, és érdekes módon, ha ez a program fut a játék alatt, akkor nincs probléma, nem zuhan be a gpu kihasználtság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest