- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Nekem az eggyel régebbi megy a CM cpu hűtőmön. Volt mit finomítani rajta, az biztos
Pedig már ez sem a gyári, mert annak silent(!) módban is olyan motor brummogása volt már alapfordulaton, hogy sikítva dobtam ki a 'csába. Ennek 800rpm-től kezd hangja jönni, 1000-en már jól hallhatóan nyávog. Vacak termék, na. Én tuti nem veszek tőlük több lapátot, van bőven gyártó a piacon. -
macilaci78
nagyúr
Némi szkepticizmussal kattintottam a cikkre, de örülök, hogy a legnagyobb innovációt nem a világításon követték el.
Azért az is vicces, hogy az ARGB verzió több, mint duplája a világítás nélkülinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged