- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé.
tag
válasz
Polarstar #13 üzenetére
Év vége lévén, érdemes visszatekinteni a műszaki fejlesztés történetére.
Az 1981. évi őszi Budapesti Nemzetközi Vásáron mutatta be az ORION gyár mérnökei az ORION HI - FI tornyot. Egy életre szóló élményt kaptam: Hangzáshűség felső fokon, ORION hi-fi torony: [link] [link],, Egy zavaros fejlesztés eredménye amit használni kényelmetlen."
A miniatűrizálásban az LG egy új irányt mutatott az érintő képernyős notebook-tábla hibridek terén. Ez nem egy összecsukható, egybefüggő képernyő. Ez egy miniatűr - laptop - mobil:
Továbbra sem kelendőek az érintőképernyős notebookok 2014-ben:
,,Nagyon komoly árcsökkentésre lett volna szükség ahhoz, hogy a kategóriákba sorolt eszközök kelendőek legyenek..." [link]
2019-ben már szabványok készülnek a két kijelzős készülékekhez: [link]
Sőt, egyre drágább notebookokat veszünk 2019-ben: [link]
Tehát az LG most élen jár a notebookok miniatűrizált fejlesztésében.
Cáfolnám a zavaros fejlesztést, meg a kényelmetlen használatot. Nincs szükségünk másra, mint egy új nézőpontra! Lásd új sperpektívából a világot!,,Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül."
"Keep your face to the sunshine and you will never see the shadow." -
válasz
Polarstar #11 üzenetére
De hogy jön ez ide, a cikk témához?
Én csak reflektáltam egy hsz-re, hogy miért NEM szar az LG (Miért igen, azt mindenki tudja).Lényeg az volt, hogy retek nagy a V50 is és én ugyan nem hurcolnám kofferben magammal, tehát nagyon rétegtelefon. De aki kihasználja legyen vele boldog, csak nem értem miért dobnak piacra egy éven belül két ilyen szörnyet, anyagiakat nem kímélve
-
karmaresz
senior tag
Még egy eszköz, amit vihetsz magaddal, még egy, amit tölthetsz és egyáltalán nem biztos, hogy örök élet meg egy nap az a dedikált audio lejátszó. Ha el nem is romlik, de sokaknál előbújik idővel a hifi bogár. Nekem a V20 után, valamint két felső kategóriás fejes mellett döntő érv volt az ebben lévő erősítő és D/A konverter.
(#8) RetepNyaraB Semmi gond a fő kijelzőjével. Klinikai körülmények között, fehér háttéren, extrém szögekből van egy enyhe színváltozás, de pont ma hasonlítottam össze egy S10-zel Szerény véleményem szerint semmivel sem színeződik jobban mint amaz.
A tok másodlagos kijelzője viszont tényleg hajlamos a zöldülésre bizonyos extrém szögekből, amit normál esetben azonban szintén nem használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topik
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest