- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
Tényleg jó lett volna látni e2x00 szériát is a tesztbe huzva is 3Ghz-en..De sztem nem biztos hogy a kevés árkülönbözet megéri az e5200-vel szemben..Akkor inkább már azt a + kesst 5200-re költöm és nagyon órajelekre tehetek szert fogyasztása, és melegedése se gáz..gyári hűtővel is lehet kellemesen huzni szal jó..20 körüli áron sztem jobb mint az X2 7750..de csak az miatt mert a X2-est nem lehet könnyen extrém tuningokba emelni...nem mintha mindenkinek erre lenne szüksége de jó érzés hogy a sok ember az 5200-est 3,8Ghz.en használják minden gond nélkül de mlg a 4 is elérhető vele akár..mondjuk én pont egy átlagost fogtam ki mer eddig 3,66-ig jutottam vele stabilan..de az legalább stabil
.. meg nem is használom ugy ..mer nem is kell
3,2-őt még simán elvszi alapfeszkón..szóval ez az ami az 5200-es vagy akár az 5300-as felé billenti a mérleget az X2 7750-el szemben..
Plusz még nekem "mázlim" volt hogy a válság elején vettem és 16k volt ..új boxos..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Renault, Dacia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Hobby rádiós topik
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest