- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
Ha nem bánod nagyon akkor azt szeretném én eldönteni hogy mikor és hol mennyi feltételezést engedek meg magamnak. Ha van konkrét mérési eredményed a tesztekben szereplő lapokkal és procikkal kapcsolatban akkor azt nagyon szívesen elolvasom és érdekelne is. Ellenben én azt gondolom hogy a több éves alaplapokra támasztott tapasztalataid alapján meghozott véleményed legalább ugyanakkora feltételezés a jelenlegi tesztekre kivetítve mint az én állításom.
-
Sanyix
őstag
"Az idle fogyasztás szép dolog, biztos van valami haszna is, de én pl. kikapcsolom a gépemet, ha nem használom."
Böngészés vagy,zenet, vagy torrentezés? Ez mind üresjárat, hiszen szinte semennyire sem terhelik a gépet.
Nekem ilyenkor 1 ghz-n pörög a 4400+-os x2, és még ha mindezt 1x-re csinálom, akkor is nehéz 10% procihasználat fölé menni, még ezen az 1ghz-n maradva. -
Oliverda
titán
Majd nekifekszek hátha találok valami részletesebbet eree vonatkozóan. Mindenesetre én azt hiszem hogy az oldalon tudják hogy az AMD rendszer tápellátása hogyan működik különben nem mértek volna így vagy a táblázat alatt ott lenne a megjegyzés mint ahogy az i7-re vonatkozóan ott is van. [link]
"** The Core i7 power measurements only reflect the power going into the cores but not the additional power going into the Uncore and I/Os and the numbers are therefore not comparable to the rest of the data shown. "
Azért van itt még pár érdekesség:
"The power consumption on the ASUS M3A78-T factors in at 8 W, the same system configuration but using Gigabyte's GAMA79GP-DS4H drew 13.6W (before the VRM). Note that all power measurements shown above were done at the time of the original release of the respective CPU. Especially with the early BIOS revisions, power saving features were not always fully functional. For a direct comparison of the power consumption on the same board, using the same BIOS, we re-measured the Phenom 9950 which now came in at 10.8W, quite a dramatic reduction from the previously measured 30W at idle.""
-
Oliverda
titán
Ohh..köszönöm!
A CPU-IO szekció áramfelvétele kürölbelül a CPU teljes fogyasztásának hány százaléka szokott lenni? Azt kétlem hogy az újabb AM2+ és AM3 lapok már elindulnának a kiegészítő 12V-os csatlakozó bekötése nélkül is. Sajnos az AM2+/AM3-ról még nem találtam ehhez hasonló elemzést, pedig szívesen elolvasnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Proxmox VE
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?