Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• col

addikt

Üdv. :)
    Tegnaptól váltottam az SE3-asra. Nagyon egyszerű, problémamentes volt a "költözés", kb. 15-20 perc alatt kész volt. Utána még pár dolgot "finomítani" kellett, de minden gond nélkül sikerült.
    Az első tapasztalatok nagyon kedvezőek. (Nem vagyok egy power user, szóval alapvetően telefonnak és kommunikációs - telefonálás, közösségi média, üzenetek - eszköznek használom, semmi játék, videó, film nézés, stb. Pár fotó és videó készítés max még.)
    Határozottan érezhető a nagyobb RAM és az A15 chip. Gyors, problémamentes minden. Annak ellenére, hogy ilyenkor a szokásos "többet macerálja, piszkálja" az ember dolog nálam is megvolt (meg a telepítés után itt is még rendezkedett a telefon a saját dolgaival) az aksival is egész elégedett vagyok. Egy nap alatt kb 60%-ra ment le a töltöttség, bár mondom, nem állandóan lógok rajta és nem nyomkodom folyamatosan, tehát a kicsit nagyobb aksi és a korszerűbb, kevesebbet fogyasztó chip is érezhető. (Az számomra "természetes" volt, hogy az 5G támogatást kikapcsoltam, mivel nem nagyon járok olyan helyeken, ahol ez elérhető.)
    Szóval nem bántam meg a cserét, pláne, hogy előfizetőként jelentősebb kedvezménnyel tudtam megvenni és már a "régi", 2 éves SE-mre is van vevő :)

Új hozzászólás Aktív témák