- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
Üdv.
Tegnaptól váltottam az SE3-asra. Nagyon egyszerű, problémamentes volt a "költözés", kb. 15-20 perc alatt kész volt. Utána még pár dolgot "finomítani" kellett, de minden gond nélkül sikerült.
Az első tapasztalatok nagyon kedvezőek. (Nem vagyok egy power user, szóval alapvetően telefonnak és kommunikációs - telefonálás, közösségi média, üzenetek - eszköznek használom, semmi játék, videó, film nézés, stb. Pár fotó és videó készítés max még.)
Határozottan érezhető a nagyobb RAM és az A15 chip. Gyors, problémamentes minden. Annak ellenére, hogy ilyenkor a szokásos "többet macerálja, piszkálja" az ember dolog nálam is megvolt (meg a telepítés után itt is még rendezkedett a telefon a saját dolgaival) az aksival is egész elégedett vagyok. Egy nap alatt kb 60%-ra ment le a töltöttség, bár mondom, nem állandóan lógok rajta és nem nyomkodom folyamatosan, tehát a kicsit nagyobb aksi és a korszerűbb, kevesebbet fogyasztó chip is érezhető. (Az számomra "természetes" volt, hogy az 5G támogatást kikapcsoltam, mivel nem nagyon járok olyan helyeken, ahol ez elérhető.)
Szóval nem bántam meg a cserét, pláne, hogy előfizetőként jelentősebb kedvezménnyel tudtam megvenni és már a "régi", 2 éves SE-mre is van vevő
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory: Nikke
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest