- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vágom, de neki Godavarija (~Kaveri) van, az meg UVD 4 csak.
Nem írtam, hogy youtube-hoz HEVC kéne, egymás után írtam, hogy Yt 4K nincs, HEVC meg van. Elég fájó pont ez a VP9 AMD-nél amúgy, nincs olyan hardverük, ami tudná gyorsítani pl ezt a 8K@60fps videót, Navi is csak 8K@24-ig tudja.
De amúgy Polaris is viszi valamilyen módon a VP9-et, legalább is RX 480 topicban ezt írták. Meg ahogy nézem VP9 wiki oldalát, itt Bristol/Stoney és Polaris is tudja a dekódolást, ez mondjuk ellenmont az UVD szócikknek. Szerintem többen örömmel vennénk a témában egy ph cikket/tesztet, ami tiszta vizet öntene a pohárba.
-
törölt tag
Van egy régi amd gépem egy a8-7670 apuval. Még nem próbáltam az alaplap hdmi kimenetén 4k filmet nézni, majd egyszer próbát teszek vele. Nem okoz akadozást, hogy a tv 60Hz-es, a hdmi kimenet meg max 30Hz-et tud?
Az előző hozzászólásomat helyesbítem, találtam néhány b450-es lapot is, amelyikre tesznek dp portot azok elvben tudnak 4k 60Hz-et, ha az igp tudja. -
törölt tag
Ez valami über spórolós kiépítés lesz hdmi 1.4 és 4k 24Hz max. Az am4-es lapokra is többnyire csak x470-től fölfele szerelnek hdmi 2.0 aljzatot.
Amúgy a biostar honlapján semmi infó nincs arról egyáltalán milyen felbontást tud magából kitolni, azonkívül, hogy hdmi.
Még egy fölösleges termék a biostartól, köszönjük a nincsmit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest