- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Szerintem lassulni fog a fejlődés, kb mint asztali fronton, jópár éve nincs igazi előrelépés.
Egyre nehezebb lesz a csíkszélesség csökkentés és legyünk öszinték a gyártók optimalizálásán sok múlik.
Ha a facebook messenger rosszul van megírva, akkor az minden telefonon megakadhat és meríteni fog.
Én a saját példámat tudom, Redmi 3S, minden tökéletesen müködik, stabil rommal még egy döcenésem sem volt, nem érzem, hogy bármiféle erősebb hardver kellene és ez a fontos!
De nyilván majd 2 év múlva derül ki, ha akkor is használható marad a telefon annak nagyon fogok örülni!
Windows tekintetében is ezt látom, Bay Trial Atom és 2 GB Ram, netezni, olvasni, torrentezni, filmezni, irodai alkalmazásokat használni jó, nem azt mondom, hogy szélsebes, de jó
(ettől függetlenül sajnálom, hogy nem maradt megfizethető X86-s mobil processzor, sajnos Core M hihetetlenül drága, AMD meg sehol sincsen...) -
MK VII
veterán
"Zsír, 8 GB RAMot tömnek droidos mobilokba és tabletekbe, ahelyett, hogy azt a fostalicska tákolt OS-t és programokat optimalizálnák végre."
Olcsóbb chipeket pakolni még a lapkára mint kifizetni a sok programozót, hogy egy épkézláb OS-t gyúrjanak össze. Pusztán költségtakarékosság miatt tart ott a mobilos RAM használat ahol...
De am lassan tényleg több lesz a RAM mint a beépített tárhely.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest