- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Szerintem lassulni fog a fejlődés, kb mint asztali fronton, jópár éve nincs igazi előrelépés.
Egyre nehezebb lesz a csíkszélesség csökkentés és legyünk öszinték a gyártók optimalizálásán sok múlik.
Ha a facebook messenger rosszul van megírva, akkor az minden telefonon megakadhat és meríteni fog.
Én a saját példámat tudom, Redmi 3S, minden tökéletesen müködik, stabil rommal még egy döcenésem sem volt, nem érzem, hogy bármiféle erősebb hardver kellene és ez a fontos!
De nyilván majd 2 év múlva derül ki, ha akkor is használható marad a telefon annak nagyon fogok örülni!
Windows tekintetében is ezt látom, Bay Trial Atom és 2 GB Ram, netezni, olvasni, torrentezni, filmezni, irodai alkalmazásokat használni jó, nem azt mondom, hogy szélsebes, de jó
(ettől függetlenül sajnálom, hogy nem maradt megfizethető X86-s mobil processzor, sajnos Core M hihetetlenül drága, AMD meg sehol sincsen...) -
MK VII
veterán
"Zsír, 8 GB RAMot tömnek droidos mobilokba és tabletekbe, ahelyett, hogy azt a fostalicska tákolt OS-t és programokat optimalizálnák végre."
Olcsóbb chipeket pakolni még a lapkára mint kifizetni a sok programozót, hogy egy épkézláb OS-t gyúrjanak össze. Pusztán költségtakarékosság miatt tart ott a mobilos RAM használat ahol...
De am lassan tényleg több lesz a RAM mint a beépített tárhely.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged