- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
.
-
ZooLee
senior tag
Lehet, hogy hülyeséget írok, de ha az új napi látogatottsági rekord 300 ezer fő, akkor hogy lett abból napi 7,8 millió app letöltés?
Nem te írsz hülyeséget, de ugye nem hiszed el, hogy egy ekkora bolt esetében valóban 300e lenne a napi látogatások száma? Az egy nagyon durva elírás, az eredeti cikkben 300 milliós heti látogatottság van:
"The company also revealed that the App Store receives more than 300 million visitors each week.'"
Ez ugye majd 43 millió napi látogatás, így már reálisabb. A 300e az nagyjából 10 perc alatt van meg.
-
Tikakukac
titán
Ez nagyon durva szám. Összesen töltöttem le vagy 20-at fél év alatt. Ebből vagy 15-öt első 1 hónapban.
-
csordas11
aktív tag
Sajnos tényleg jobb az appstore a google playnél.
-
ctvagyok
őstag
Ilyen hírnél hol vannak a Samsungaréna konteósok?
-
halkow
őstag
szuperszonikus lassan a hozzám legközelebbi telenori űzletbe is begurulnak az iphone minta darabok már a lopás gátlok ki voltak rakva fantasztikus... már csak az eladók tulbuzgoságát kéne valamilyen módon csilapítani és én is elmondhatnám hogy 5percig használtam szifont
-
hhx
tag
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Dettó pont erre gondoltam.
-
-
Yasuo
aktív tag
Lehet, hogy hülyeséget írok, de ha az új napi látogatottsági rekord 300 ezer fő, akkor hogy lett abból napi 7,8 millió app letöltés?
-
maximilian4
addikt
Ennyi. Ios mindörökké ámen.
-
jacis
nagyúr
Nem semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest