- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megtapogattam a Lite-ot. Próbálgattam, forgattam... letettem... Hazamentem és megrendeltem a 20+-t. A lite az lite, nem véletlenül. Aki lájtosan szereti csak hajrá!
-
madkiller
őstag
Próbáltam élőben a liteot. Vett egy ismerősöm Anyag használatban gyengébb és kijelző minőségben olyan A serias nem a kisebb felbontás miatt valahogy akkor is gyengébb minőségű. Beltérben fotóztunk este egyedül, sokkal több fény kell a litenak, sötétebbek a képei. Sebességre szuper.
-
Májkülnájt
tag
Minden gyártónál ilyen frissítések kellenének, aztán lehet újra el kezdeném várni azokat.... Mondjuk én a P30 Pro-mmal pont örülnék valami videós képességeket érintő frissítésnek, de sajna a Huaweinél még ezek a funkciók nem élveznek prioritással... Timelapse 720p-ben..... A Mate 8 még tudta fhdban... XD Vicc.
-
lolal
senior tag
Ez az S10 Lite olyannyira "lájt" hogy a 10 es széria legvonzóbb darabja a maga paramétereivel.
-
lalakov
senior tag
Kipróbáljátok majd a frissített változat kamera képességeit? A teszt sajnos elrettentett. Illetve várható a Note 10 Lite teszt?
-
kekedi
senior tag
Érdekes hogy az S20-akban még hiányzik (szvsz tuti lesz pótolva).
De szerencsémre a Note 10 lite is tudja ezt. -
leslien
nagyúr
bevallom én legalább a 3. frissítésnél számítottam erre ...tévedtem,de csak ebbe
még mindig azt mondom h legalább 2 hónap és Best Buy lesz... -
törölt tag
Valamivel vonzóvá kell tenni a lite szériát is, mert nem túl olcsó darab egyik sem. Bár tudásban sem rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S10 Lite frissítéssel kap olyan funkciókat, amit még a csúcsszéria sem mondhat magáénak.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest