4K Super Stable módot kap a Galaxy S10 Lite

Az S10 Lite frissítéssel kap olyan funkciókat, amit még a csúcsszéria sem mondhat magáénak.

A Samsung Galaxy S10 Lite kameraképességei hagytak kívánnivalót maguk után, a gyártó szuperstabil kameramódja viszont itt is remekelt. Az optikai és elektronikus rásegítéssel dolgozó megoldás szinte tökéletesen kiiktatja a bizonytalan fogás, séta, de akár futás vagy biciklizés következtében természetszerűleg előforduló instabilitást. A funkció viszont csak 1080p minőségben működik, ami látványos visszalépés a 4K felbontáshoz képest. Ahol viszont csak az OIS dolgozik.

Az S10 Lite 416MB frissítéssel elérhető új firmware-je (G770FXXU2ATB2) viszont lehetőséget ad a Super Steady mód használatára UHD felbontáson is, amivel az S10 Lite hirtelen olyan képességre tesz szert, amit a csúcsszéria sem tud felmutatni. Még az S20 Ultra sem. A frissítés tartalmazza egyébként a februári biztonsági protokollt, UHD opciót 16:9-es képarány mellett, a Fényképek minőségének javítását, illetve a Kamera stabilitásának növelését, ami reméljük, hogy a fókuszpróblémákat orvosolja, előbbi pedig a durva zajszűrést mérsékli.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S10 Lite - a felejtés bére

    Szép, gyors és sokáig bírja, mégis elfelejtette az S10 Lite mindazt, amit ma már kedvező árú elődei a legjobban csináltak.

Hirdetés