- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
én azokat nem értem, akik a telefonjukat állandóan max fényerőn használják.. éjjel-nappal. láttam már beégett kijelzőt samsung telefonon, de az annak köszönhető, hogy még éjjel is max fényerőn nézi.. engem már a sötétebb szobába is zavar. az én samsungjaim sosem égtek be, mert autómatán hagytam a fényerőt.
persze egy monitor teljesen más tészta, ott valóban benne van a pakliban a statikus tartalom
-
kolopele
nagyúr
Lehet, de ennyi erővel akkor az ember ne vegyen semmit. Persze aláírom, ha az ember milliókat kiad egy OLED - ra nem kis bosszúság ha beég a kép pár héten belül. Én úgy vagyok vele bírjon ki legalább 3 évet, utána úgyis csere, mindig jön valami újabb a technika világában.
Új hozzászólás Aktív témák
- 34" Ivelt Monitor - Dell UltraSharp P3418HW - Curved Ultrawide
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 86" Interaktiv Érintőképernyős Monitor - 4K felbontással - SMART Board Interactive Display SBID-7086
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest