- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem azért, de speciel lett volna pénzem annyi, hogy egyben kihozzam az S8-at a boltból, mégis inkább részletre vettem a T-nél, mert kamatmentes, és nem fájdalmas annyira. Akkor most nem nekem való a telefon?
Van rá kötve biztosítás, úgyhogy a törést kb. vállrándítással intézném el. Akkor most mégis???A Gear Soprtot egyben kifizettem a SES-ben, és nem zavart különösebben... mégis arra a hónapra elfogyott a pénzem.
Szóval, szerintem ennyire végletekben nem kéne gondolkodni.
#29: jelenleg gyakorló orvosként nincs pár havi jövedelmem tartalékban, gyakorlatilag máról holnapra élek, ugyanis egy hónapon belül minden tartalékomat kénytelen voltam fölélni... Van ez így. De attól még nem kevesebb az egzisztenciám, és nem is alszom rosszul, vagy ilyesmi. Most ez van. Majd lesz jobb.
-
.Szaki.
addikt
Amellett, hogy egyetértek veled, megjegyzem, hogy nem csak az vesz részletre (kamatmentes!) mobilt, akinek nem fér bele. Legjobb barátom pl gond nélkül megengedhetné magának, hogy egyben vegye meg a mobiljait, mégis mindig részletre kéri. Azt mondja neki így sokkal kényelmesebb, ha meg valami van, akkor a maradékot kifizeti egyben a fenébe.
-
madd dogg
senior tag
Ha viszont van annyi pénzem, de nem akarom egy összegben kiadni, mert jöhet bármi az életben, ami miatt szükségem lehet hirtelen mégegyszer a nagyobb összegre, akkor nem rossz ez az "ingyen hitel". Nyilvan nem ingyen mert hűséget vállalsz, de én már 2005 óta telekomos vagyok, szóval nem izgat a hűségidő.
-
bagkri01
őstag
Azért sokan megveszik részletre és fizetik x évig. Mondjuk ezt én sem értem. Én azért a pénzért nézek körül telefon téren amennyit szánok rá és próbálom az igényeimnek legjobban megfelelő készüléket kiválasztani. Én mondjuk elvből nem adok egy telfonért 200-250 k-át, nagyon túlzásnak érzem a mai árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A CAD fájlokból megalkotott virtuális modelleken sokkal jobb helyen van az ujjlenyomat-olvasó. A Samsung esetében is szétválhat a szimpla és dupla kamerás modell.
- Crypto Trade
- sziku69: Szólánc.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest