Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
USAnotebook
tag
a kérdés az, az lg notebookok milyen értékesítési csatornán fognak az országba jönni...
nem nagyon látom, hogy a neves nagykereskedések foglalkoznának velük, anélkül meg nehéz a piacon érvényesülni -
SkodaDuda
tag
válasz
antikomcsi #26 üzenetére
Már 1-2 hónapja kapható.
W2363D-PF a típusa.
link -
t72killer
titán
Inkább a DX11 kompatibilis GPU-kat nyomatnák Nvidia oldalról is (pl GTX 460M), annak több értelmét látom. ha 3D-t akar a vásárló, ráköti egy 3D-s TV-re, akkor legalább megfelelő mérete is lesz a képnek.
-
Lassan már minden 3d lesz,de jó lenne valami szabványt kidolgozni rá mert lehet,hogy mindenki a saját fejlesztését használja,elöbb utóbb káosz lesz
-
antikomcsi
veterán
3D-s lesz, oké, de mikor???
Valamikor január elején olvastam egy hírt itt a ph-n, hogy jön a 120Hz-es LG monitor, egy darabig keresgéltem is, aztán feladtam, a mai napig nem találtam sehol. Ha a 3D-t nem is használja egy játékos, a 120Hz jól jöhet.
-
bartucc
addikt
Hát mi a játékos laptop, mi nem, erről jót lehet vitatkozni. Szerintem már az is játékosnak számít, ami elfogadható szinten alkalmas a játékok futtatására, egy átlagos embert ez is kiszolgál. (a nagy átlagot, nem a Prohardver átlagát) Persze az hogy belépőszínű, azt elé lehetne írni, és jogos is a játékos cím, de azért benne is van hogy belépőszint.
Azért tartom játékos laptopnak ezt is, mert a nagy többségnek még ekkora 3D teljesítményre sincs szüksége, nem hogy nagyobbra.
-
mickemoto
őstag
Kár hogy már az ilyen budget játékra is használható (igaz csak alsó hangon) notikba is belerakják a 3D-t.Semmi értelme csak feleslegesen drágítja az amúgy is drága gépet.
Még ha nem is lesz nagy sikere, és a többség pénzt nem áldoz rá, akkor is erőltetik majd?
Remélem azért a jövőben majd lehet kapni olyan épkézláb játékos notit amibe nem lesz 3D. -
joi29
őstag
Hát nem tudom, de a játékos kifejezést én nem használnám olyan
gépre amiben vga a játékokat közepes beállítások mellet is csak átlag
30~35fps-el jeleníti meg, magas beállítások mellett pedig alig
üti meg a 30fps-t. -
Mappa
addikt
jól néz ki az a ferde szemű miniszoknyás
-
9950es
aktív tag
-bizony annyira vibrál az a kurva shutter hogy én néha komolyan nem tudom hogy mikor vagyok 3d módban borderlands-ben meg mikor nem . (Na jó ebben a design is bennevan, -de a design sem vibrál
)
-aztán az az eszmélés minden pénzt megér ám
-
Hunpriest
senior tag
Játékos gép GT335-el?!
-
Thome
veterán
Ázsijaji, azt kész.
-
mrhitoshi
veterán
ezek a Japánok nagyon tudják a dolgukat
-
Thome
veterán
Szerintem totál felesleges... (Minimum GT 360M elvárt, egy 3D-s gépbe)
Még az asztali erőművekben sem forrt ki (He? Tulajdonképp még döglött ág), azt már notikba pakolják...
-
Spancho
senior tag
a Japóknak jól áll a szemüveg.
És igy ráfoghatják hogy ezért lesz drága,mert 3d van benne -
Killing
addikt
Legalább a szemüveg dizájnján változtattak.
-
bartucc
addikt
A gépezet tetszik, a tartalma is, bár a 3D nélkül is jó lett volna ez...
-
Himym
senior tag
LG első gépe rögtön 3d?
-
wapee
tag
Akkor ez is felezi a felbontást interlaced-ben? 1360x384 meg 1360x384.
Ez így akkor nem kellene. Ez is drága lesz. -
luw2win
őstag
Lassan már egy 3D-s szemüvegnek is saját designja lesz, és majd lehet kapni Emporio armani 3d-s szemcsit csak azért h divatos legyél a gép előtt
-
Sicilian
addikt
Teljesen felesleges dolog szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest