- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
A kijelző már az én modellemben is 50k körül volt.
Most 40-től indul, de önmagában nem lehet cserélni, a teljes első panellal egyben van, ami tartalmazza az üveget, touch panelt, a home gombot, és az oldalsó biliműanyag keretet is.
Ami azért is szívás, mert ezutóbbi reped és kopik.
Hiába lehet külön kapni 2000 forintért.
Akinek pedig szúrja a szemét, az vagy nem néz rá, vagy igen mélyen a zsebébe nyúl.
Note 4, S6,Edge/+, S7-nél pedig csak teljes csere van, mivel ragasztott mindegyik, és ha egyszer meg van bontva, soha nem lesz már olyan, mint gyárilag.
Az meg nem 100k -
Peterson_
addikt
Ja, én nem szoktam takatítani, csak azért az sem volt oké, hogy az első lollipoppal gyakorlatilag a semmi elrágott 3GB ramot.
Egyébként akárhogy szidják, bírja ez a multitaskingot, ami nálam nem abban nyilvánult meg, hogy csak stagnál 3 dolog a háttérben, hanem Sketchbookban rajzoltam, közben 1080p-ben rögzítettem, ment a zene, meg a böngésző vagy öt tabbal bent volt a háttérben.
Persze izzott a vas, de azért csak bírta.janeszgol:
-Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz a 6-os, csak az a bibi, hogy baromi drágák lettek a Samu flagshipek is.
Nyilván ne fillérekért dobálják, de lassan közelebb lesz a nyitóár a 300k-hoz, mint a 200-hoz.
A másik szívfájdalmam, hogy bár minden modell fejlődött, csak ezt úgy, hogy mellette indokolatlanul kikukáztak néhány dolgot, lsd.: infra, bővíthetőség.
Nálam emiatt konkrétan kiesett a Note 5, az S6 dizájnja pedig bár bejön, mert kétség kívül Szép telefon, de a Note-ot mégis markánsabban el kellene választani.
Az első amit kukáznék, az az üveg hátlap, ami baromi dekoratív egész addig amíg hozzá nem érsz.
Legyen inkább bőr, vagy műanyag, matt fém, csak ne üveg. -
Peterson_
addikt
Nekem kezdetek óta megvan a Note3, amiben ugye 3GB ram van.
A teló 4.3-mal érkezett, aminél nem volt ritka, hogy 800-900MB-tal beérte alapjáraton.
5.0-nál valamit nagyon elszúrtak, mert ott amíg volt ram, addig telt, aztán elkezdte bezárogatni a dolgokat, aztán 5.0.1-ben már javították, de a JB-hez képest így is többet zabál, bár az appok önmagukban is egyre több erőforrást kérnek.Nyilván a mai flagshipekkel már nem veszi fel a versenyt, de soha nem éreztem azt, hogy a TW használatától bármennyivel is rosszabb lenne nekem, mint akármelyik másik droid variánssal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest