Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atti_2010 #364 üzenetére
no ez az, amit nem "kell" vagy "nem kell", hanem beállítottság kérdése. én az utóbbi 5 évben egyetlen hardvert vettem, amivel a jövőre is gondoltam (ez a Corsair TX650-es táp volt), és ennek a "jövőállóságát" sem használtam ki. a "mára veszem" típusú HW-ek közül (többek között 4 CPU és 7 VGA, ebből 5 a jövő-nem-állóság miatt sokat szapult nVidia) 0, azaz nulla darab olyan volt, ahol azt éreztem, hogy jobb lett volna az aktuálisan gyengébbnek tűnő, de jövőállóbbnak beharangozott alternatívát vennem.
az érem másik oldala, hogy teljesen rendben van, ha valaki a jövőben várható trendeket igyekszik figyelembe venni, amikor vásárol - viszont nem korrekt ezt a megközelítést az univerzális igazságként hirdetni, mert nem mindenkinek válik be.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest