- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Üdv a klubban, nálam egy Pentium M-en vizsgázik szépen az RMCCU. Linuxos megfelelőjét (vagy bármilyen működő megoldást [linux-phc?]) még keresem.
AMD-nél elvileg az AmdMsrTweaker szintén tud ilyet.
Ga kolléga pl gyönyörűen belőtte a legnagyobb teljesítményre az FX-6300-at úgy, hogy bekapcsolva maradt az APM-mel és így 95 W-os TDP limittel.VaniliásRönk: már ahol lehet ilyet BIOS-ban állítani (pl. notebooknál ez eleve bukta).
Oliverda: a teszt velős lett megint
Intel bátyót fogyasztás teljesítményben húzós lesz megközelíteni, de FX-6300 "üde színfolt". A10-6700 sem rossz, bár én még mindig amondó vagyok, hogy ha valaki szeret ezzel foglalkozni egész szépen finomhangolhatja még a kisebbik gyártó CPU/APU-it. Mint a fenti példa is mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- FOTÓS beárazás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Esik a hóóó!!
- További aktív témák...
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- i7-10700
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Intel bátyót fogyasztás teljesítményben húzós lesz megközelíteni, de FX-6300 "üde színfolt". A10-6700 sem rossz, bár én még mindig amondó vagyok, hogy ha valaki szeret ezzel foglalkozni egész szépen finomhangolhatja még a kisebbik gyártó CPU/APU-it. Mint a fenti példa is mutatja.